Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Ak Bars" apstiprina Biļaļetdinovu galvenā trenera amatā

Rolands Eliņš

"Ak Bars" apstiprina Biļaļetdinovu galvenā trenera amatā
Zinetula Biļaļetdinovs
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

KHL klubs Kazaņas "Ak Bars" paziņojis, ka par galveno treneri uz trim nākamajām sezonām ieceļ Zinetulu Bilaļetdinovu, kurš kopš marta strādāja kā šīs komandas viceprezidents un ģenerālmenedžeris.

Par Zinetulas Biļaļetdinova kļūšanu par "Ak Bars" galveno treneri tika runāts jau labu laiciņu iepriekš, taču tikai šodien, kad hokejisti atgriezušies no vasaras atvaļinājuma, Biļaļetdinovs oficiāli apstiprināts amatā un jau novadījis pirmo treniņu.

Biļaļetdinovs, kurš Kazaņas komandu jau trenēja laika posmā no 2004. līdz 2011. gadam, noslēdzis līgumu ar "Ak Bars" uz nākamajām trim sezonām. Bijušais Krievijas izlases treneris martā bija uzņēmies "Ak Bars" ģenerālmenedžera un viceprezidenta pienākumus, kamēr sezonu līdz galam novadīja Valērijs Belovs, kurš komandu trenēja kopš 2012. gada, bet nu būs galvenā trenera palīgs.

Belova vadībā "Ak Bars" iekļuva Gagarina kausā, taču pirmajā kārtā nācās piekāpties "Sibirj". Savukārt Biļaļetdinovs Kazaņu aizveda līdz KHL čempionu titulam 2009. un 2010. gadā. Sezonu pēc tam Biļaļetdinovs tika iecelts par Krievijas izlases galveno treneri, kurai palīdzēja kļūt par pasaules čempioni, taču 2013. gada PČ sekoja apstāšanās ceturtdaļfinālā, turklāt ar smago 3:8 pret ASV, bet pēc neveiksmes Soču olimpiādē Biļaļetdinovs tika atbrīvots no amata, kuru ieņēma Oļegs Znaroks.

Starpsezonā Kazaņas komanda jau pastiprinājusi sastāvu ar zviedru Oskaru Melleru un Džastinu Azevedo, kurš sevi iespaidīgi parādījas KHL finālā Prāgas "Lev" sastāvā, savukārt maiņas darījumā iegūts baltkrievu uzbrucējs Sergejs Kosticins.

Izmantotie resursi:
Зинэтула Билялетдинов – Главный тренер «Ак Барса»

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2014-07-13 18:00, pirms 10 gadiem
....Officiāli apstiprina,ka šogad necer uz uzvaru Gagarina kausā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-07-13 19:37, pirms 10 gadiem
Latgolys Patriots Armands 4 rakstīja: Nu tod beidzūt, taidys baumis jau san kleida, ka Biļaļetdinovs kļyus par Ak Bars treneri, tod beidzūt juos iroda pīzapyldiejušos
Pastāstīsi, kāda misijas sajūta Tevi vada, šādi troļļojot ar savu greizo rakstību? Nē, nu patiešām — kas Tevi motivē šādi agonēt?

  +3 [+] [-]

, 2014-07-13 20:30, pirms 10 gadiem
P3rkons rakstīja: Pastāstīsi, kāda misijas sajūta Tevi vada, šādi troļļojot ar savu greizo rakstību? Nē, nu patiešām — kas Tevi motivē šādi agonēt?
Kapee tada attiesksme pret Latgaļu valodu?

     [+] [-]

, 2014-07-13 22:55, pirms 10 gadiem
Tad Ak Bars necīnīsies par titulu turpmākos 3 gadus?

  +1 [+] [-]

, 2014-07-13 22:58, pirms 10 gadiem
TReNs rakstīja: Kapee tada attiesksme pret Latgaļu valodu?
CIK feini ka te ir funcija ignorēt i neredz to čangalu vervelējumu, pie tam kā saka zinātāji kurš pat īsti nav pareizs, jo gribi čngaliski vervelēt mauc uz varakļaniem un runā, vai apmeklē čangaļu portālus, nevis jāj te forumu.

  +2 [+] [-]

, 2014-07-13 23:53, pirms 10 gadiem
šodien LTV bija intervija ar Latgales keraamiķi Ēvaldu Vasiļjevu - vot tas ir vieds vecis! Parasti čangaļi tādi plātīzeri vien ir, bez seguma, bet tas gan ir feins onkulis - i funktieris, i attieksme... bet šeit jau daži tik mērkaķojas ar savu wannabe identitāti, mēģinot sev pievērst uzmanību ar nepareizā latgaļu valodā rakstītiem komentāriem...

  +1 [+] [-]

, 2014-07-14 01:37, pirms 10 gadiem
TReNs rakstīja: Kapee tada attiesksme pret Latgaļu valodu?
Es domāju ,ka attieksme nekāda , tikai debīli rakstīt komentārus latgaliešu valodā , jo neviens to nesaprot .
+ plus manuprāt ļoti daudziem bēsī ; )