Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Portāls pasludina Skudru par "Vityaz" galveno treneri, klubs informāciju noliedz

Portāls pasludina Skudru par "Vityaz" galveno treneri, klubs informāciju noliedz
Pēteris Skudra. Foto: TASS/Scanpix

Par Kontinentālās hokeja līgas kluba Podoļskas "Vityaz" galveno treneri kļūs Pēteris Skudra, vēsta portāla Championat.com rīcībā esošā informācija. Tomēr pats klubs šādu informāciju noliedzis.

52 gadus vecais Belovs pie "Vityaz" stūres atradās kopš 2016. gada, un viņa vadībā divās no trim sezonām izdevās sasniegt Gagarina kausa izcīņu. Šosezon Podoļskas vienība Rietumu konferencē ierindojās astotajā vietā, bet pirmajā kārtā bez variantiem ar 0-4 zaudēja Maskavas CSKA.

Skudra šajā sezonā bija bez darba. Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Ģirts Ankipāns pēc sezonas sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja iepriekš izskanējušās runas, ka vasarā teju noslēgta vienošanās ar Skudru, kurš kļūtu par viņa palīgu, tomēr "Dinamo" nepiekrita līgumā iekļaut punktu, kas ļautu Skudram sezonas laikā doties uz citu komandu, ja tiktu saņemts pievilcīgs piedāvājums. Vienošanās beigās netika noslēgta.

No 2013. līdz 2018. gadam Skudra bija Ņižņijnovgorodas "Torpedo" galvenais treneris. Allaž izdevās sasniegt izslēgšanas spēles, taču tikai vienu reizi "Torpedo" pārvarēja pirmo kārtu, 2016. gadā otrajā kārtā ar 1-4 zaudējot CSKA. Šajā sezonā, jau bez Skudras, vienība arī apstājās pirmajā kārtā, septiņu spēļu sērijā zaudējot Astanas "Barys".

Trešdienas pusdienlaikā "Vityaz" izplatīja paziņojumu, noliedzot izskanējušās runas un norādot, ka Belovs turpinās darbu ar komandu, jo viņam ir spēkā esošs līgums. Paziņojums publicēts ar virsrakstu: "Skudras "Vityaz" komandā nebūs!"

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.hcvityaz.ru/news/10501/


, 2019-03-13 11:51, pirms 5 gadiem
Neko daudz vairāk ar Vitjaz sasniegt nebūs iespējams,bet KHL treneru apritē viņš ir iekļuvis,kas jau garantē labus ienākumus un bez problēmām pēc tam var sezonu atpūsties.
, 2019-03-13 11:57, pirms 5 gadiem
Pie vienas vietas!
, 2019-03-13 12:30, pirms 5 gadiem
Tukša iršana. Belovs normāls vecis, vitjaz visu sezonu labi cīnījās.
, 2019-03-13 12:46, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Neko daudz vairāk ar Vitjaz sasniegt nebūs iespējams,bet KHL treneru apritē viņš ir iekļuvis,kas jau garantē labus ienākumus un bez problēmām pēc tam var sezonu atpūsties.
Tu esi no tiem, kam jau KHL klubu nākamās sezonas sastāvi zināmi?!
, 2019-03-13 16:32, pirms 5 gadiem
pie kājas tas krievs Murovejs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-03-13 20:28, pirms 5 gadiem
lonja rakstīja: Esmu skatījies intervijās,arī kā viņš analizē spēles,kā redz hokeju...tiešām perspektīvs jaunās paaudzes treneris!es ari ceru,ka viņam dzīvē vēl izdosies kāpt augšup!
bet no otras puses skatoties, kāpēc tad neviens viņu negrib par galveno? ja nemaldos šitie paši "baumotāji" viņu lika par galveno praktiski visos krievu klubos, kas sezonas laikā atlaida trenerus. bet paņēma citus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.