Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Znaroka dinamieši 84. minutē pārspēj "Lokomotiv", sērijā 3-2

Znaroka dinamieši 84. minutē pārspēj "Lokomotiv", sērijā 3-2
Oļegs Znaroks
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) šodien turpinājās izslēgšanas spēļu pirmā kārta. Pēdējo divu sezonu čempionvienība Maskavas "Dynamo" ar Mārtiņu Karsumu uz sava ledus otrajā papildlaikā pieveica Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvēto Jaroslavļas "Lokomotiv" (1:0). Līdz ar to sērijā līdz četrām uzvarām rezultāts tagad ir 3-2 par labu Oļega Znaroka trenētajiem maskaviešiem.

Maskavas mača pirmajā periodā bija daudz cīņas, nedaudz aktīvāk darbojās mājinieki, taču bija jūtams, ka vārtu drošība ir pirmajā vietā (0:0). Neilgi pirms lielā pārtraukuma mūsu Sprukts izcieta sodu par savas komandas vārtsarga pārkāpumu un pavadīja divas minūtes pavadīja uz noraidīto soliņa. Otro periodu ļoti aktīvi iesāka mājinieki, taču viņu ofensīvu pārtrauca noraidījums. Skaitliskajā vairākumā viesi no Jaroslavļas ļoti centās tikt pie panākuma, bet mājinieki ar grūtībām noturējās. Perioda turpinājumā viesiem bija vēl divi skaitliskie vairākumi, tomēr tablo turpināja rādīt 0:0. Trešajā periodā ritēja līdzvērtīga spēkošanās, vienā no epizodēm maskavietis Karsums mēģināja trāpīt devītniekā, taču viesu vārtsargs sekmīgi izmantoja plecu. Spriedze bija liela, un pamatlaiks noslēdzās bez vārtu guvumiem.

Pirmais papildlaiks iesākās ar maskaviešu uzbrukumiem, pēc sešām minūtēm viesu treneris pieprasīja pusminūtes pārtraukumu, lai atpūtinātu savus spēlētājus. Pēc tam dinamieši turpināja ofensīvu un, vietējās publikas skubināti, neļāva dzelzceļniekiem pamest aizsardzības zonu. Vēlāk gan viesiem izdevās arī prettriecieni, tomēr rezultāts joprojām saglabājās iepriekšējais. Otrā papildlaika ceturtajā minūtē uzvaras vārtus guva maskavietis Konstantīns Volkovs.

Šajā mačā Mārtiņš Karsums laukumā bija 14:25 minūtes, izpildīja 3 metienus pa vārtiem, nesekmīgi cīnījās vienā iemetienā, vienreiz bloķēja pretinieku metienu un veica divus spēka paņēmienus. Miķelis Rēdlihs spēlēja 23:42 minūtes, izpildīja 2 metienus pa vārtiem, kā arī otrajā papildlaikā saņēma divu minūšu sodu. Jānis Sprukts laukumā pavadīja 25:20 minūtes un uzvarēja 8 no 16 iemetieniem.

Karsums nav guvis rezultativitātes punktus jau 11 spēlēs pēc kārtas, Rēdliham pēdējās 6 spēlēs ir 3+2, bet Sprukts pēdējos 7 mačos sakrājis 1+5.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2014-03-13 21:16, pirms 10 gadiem
Znaroks ieies vēsturē: 3 Gagārina kausi. 4 PČ tituli, OS zelts un Kanādas kauss.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-13 21:20, pirms 10 gadiem
Korea rakstīja: Znaroks ieies vēsturē: 3 Gagārina kausi. 4 PČ tituli, OS zelts un Kanādas kauss.
Vajag dzīvot realitātē. Varbūt viņš arī Stenlija kausu izcīnīs?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-13 21:20, pirms 10 gadiem
Korea rakstīja: Znaroks ieies vēsturē: 3 Gagārina kausi. 4 PČ tituli, OS zelts un Kanādas kauss.
Jauns pokemons tapis ? Kur tad Gold4russia palika paroli neatceries ?
, 2014-03-13 21:24, pirms 10 gadiem
lacis67 rakstīja: ko tu tur pīpē, divi gagārini tikai, lohs bļin
Pabira nelamājies.
, 2014-03-13 21:31, pirms 10 gadiem
Korea rakstīja: Znaroks ieies vēsturē: 3 Gagārina kausi. 4 PČ tituli, OS zelts un Kanādas kauss.
tu dolbajob esi galīgi nojūdzies pēc rus performances sočos? nomaini pamperu, sāk jau pūt! Rus zeltu os nedabūs NEKAD!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-03-13 22:05, pirms 10 gadiem
Korea rakstīja: Pabira nelamājies.
nu ja jau Znaroks tev kumīrs tad pie lamāšanās vajadzēja jau pierast
, 2014-03-13 22:07, pirms 10 gadiem
kāpēc Karsumam salīdzinoši mazs spēles laiks?
, 2014-03-14 10:09, pirms 10 gadiem
zanessa rakstīja: Vajag dzīvot realitātē. Varbūt viņš arī Stenlija kausu izcīnīs?
3 pec kārtas, ibio-rio
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.