Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Video: Berjlunds: ''Šī bija laba - fiziska spēle''

Kontinentālajā hokeja līgā Rīgas "Dinamo" ar 1:2 savā laukumā piekāpās Kazaņas "Ak Bars", nespējot izvairīties no sakāves jau 12. mačā pēc kārtas. "Dinamo" vārtos 29 no 31 metiena atvairīja Andrejs Makarovs, taču priekšpēdējā minūtē tomēr kapitulēja Austrumu konferences spēcīgākās komandas priekšā.
Sportacentrs.com piedāvā pēcspēles komentārus.

, 2020-02-13 23:55, pirms 4 gadiem
šodien tiešām bija laba cīņa ! neko pārmest ! žēl ka to golu tik maz.. bet arī, ja reiz Ankipāns prasa šādu spēli, tad daudz golu būs reti... jāpieliek meistarībā viens solis, un būs ok ! Ja godīgi, es par Ankipānu arī uz nākamo sezonu.. Kļūdas ir izanalizētas. daudz kam iets cauri.. īstas ugunskristības gan džekiem, gan treneriem. šo to korpusā jāmaina, bet Ankipāns ir labs. moderns, fizisks hokejs . čaļi izliksies, par 100, komanda saliedēsies, būs pastiprinājumi, sastāva tīrīšana.. būs arī laba sezona.. gribu lai Ankipāns paliek, jo šis ir hoķis, ar kādu var tikt ļoti tālu playffos . izdarīs pareizās izvēles sastāvam , un tā lieta aizies.. un vispār, viņš ir mūsu džeks ! nevajag noniecināt. Ļoti strādīgs , labs hokejists bija. Varbūt pietrūka sākumā pieredzes. bet tagad redz, ka kļūst par profesionāli..
, 2020-02-13 23:58, pirms 4 gadiem
un uzņemties, nepadoties, par to vien respect.. Sanča aizlaidās jau sākumā. Bet Ankipāns cīnās ! nepiekāpīgi mauc savu hoķi.. viņā ir pārliecība par to ko dara, un dara pareizi. un ļoti daudzas spēles ir ļoti labas . es saku, hokejs kā playoff komandai.. Kā Avangardam, Spartakam ! Tikai , izpildītāji .. nu kaut kur komanda drusku sabruka, traumas un neveiksmes.. bet hokejs ir labs.
, 2020-02-14 00:02, pirms 4 gadiem
manā skatījumā.. jādod Ankipānam vēl viena sezona, kārtīgs darbs starpsezonā.. gan kluba vadībai, gan treneru štābam, gan hokejistiem.. atsijās to , kuri nav gatavi sisties uz 100% par Rīgas Dinamo.. paņems izsalkušākos, meistarīgākos ! Un bliezīs ! Juris vēl nopietni strādās ar jaunu sponsoru piesaisti, palielinās budžetu.. būs spoža nākotne.. savējos nevajag nomest, pat ja rezultāti ir dimbā.. to ka Ankipāns var to es redzu pat kā fans , amatieris hokejā kādreiz ! čalim ir iekšā ! tas ir čalis, ar kuru var iet kopā kaujā ! Gudrs treneris, prasīgs.. būs OK !
, 2020-02-14 00:06, pirms 4 gadiem
Ja kāds no Dinamo lasaa ! paturiet to prātā- īstie fani, Latvijas hokeja fani, vienmēr būs ar jums kopā ! Vienmēr atbalstīs treneri un vietējos džekus, vietējo komandu ! Ankipānam jādod strādāt. Viņš ir spējīgs ļoti daudz dot Latvijas hokejam tagad, un vēl ilgus gadus ! Pierādīs gan sevi, pierādīsim mēs, fani , sevi. Un pierādīs Latvijas hokejs sevi.. gan KHL, gan izlase !
un smurguļus, tie lai smilkst ! smird tie , kuriem slikta dzīve, un prātiņš īss. mīkstie to dara #!
par DINAMO RĪGA !
, 2020-02-14 00:16, pirms 4 gadiem
Principiāli turās pie tā sviesta - Berjlunds nu wtf!???
Fani, jūs esiet malači, bet dzīvojat pagātnē, kad KHL visu nenoteica nauda, kad varēja vēl uz bobi dabūt labus AHL spēlētājus par mazām naudām, tagad visu nosaka nauda KHL.
Laikam jau Dinamo dara, ko var, bet nekad nesapratīšu profesionālus sportistus, arī fūzī, kam visi treniņu apstākļi ir, bet nevar treniņos rukāt, kamēr uztrenē to skilu.
Biki pazors tas ir, pats zinu, cik grūti ir sevi uzturēt augstā līmenī, bet tas ir iespējams, ja tā ir Tava prioritāte. Ja nav tad ir Latvijas futbola izlase un Dinamo.
, 2020-02-14 00:24, pirms 4 gadiem
Son heung min - son en min
Aleksandrs Ovečkins - Aļeksandr Avečkin
Kāpēc te jūs sačkojat???!!!!
Ko zviedriem pie*isāties???!!!
, 2020-02-14 04:54, pirms 4 gadiem
Tad jau nevis Berjlunds, bet Bajluns !!!
, 2020-02-14 07:38, pirms 4 gadiem
BerJlunds, bļāviens, mēli var izmežģīt... mūsu "valodnieki" grib teikt ka zviedri tā izrunā?
, 2020-02-14 09:05, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: BerJlunds, bļāviens, mēli var izmežģīt... mūsu "valodnieki" grib teikt ka zviedri tā izrunā?
Izskatās, latviešu TV komentētāji arī noaudzināti, ka saukt šamo par Berglundu nav smalkais stils. Tā kā izrunāt "Berjlunds" vienkārši nav iespējams, šie saka "Berlunds"
, 2020-02-14 14:00, pirms 4 gadiem
elements rakstīja: Izskatās, latviešu TV komentētāji arī noaudzināti, ka saukt šamo par Berglundu nav smalkais stils. Tā kā izrunāt "Berjlunds" vienkārši nav iespējams, šie saka "Berlunds"
Zviedru valodā - "R" , "G" un "D" burtus neizrunā tā kā latviešu valodā!
To skaņu gandrīz nav vispār !!!
Berglund izrunā apmēram kā BÃJLUN !!!
, 2020-02-14 16:09, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: BerJlunds, bļāviens, mēli var izmežģīt... mūsu "valodnieki" grib teikt ka zviedri tā izrunā?
eu, jūs čaļi, kādreiz moš izkāpiet ārā no savas lauku sētas un iemācieties kādu svešvalodu. Būs jums šoks, ka izrādās, ka visa pasaule neizrunā vārdus pēc mūsu poņas haha
, 2020-02-14 17:17, pirms 4 gadiem
un mēs padirsām..
, 2020-02-14 18:29, pirms 4 gadiem
Capo rakstīja: Principiāli turās pie tā sviesta - Berjlunds nu wtf!???
Fani, jūs esiet malači, bet dzīvojat pagātnē, kad KHL visu nenoteica nauda, kad varēja vēl uz bobi dabūt labus AHL spēlētājus par mazām naudām, tagad visu nosaka nauda KHL.
Laikam jau Dinamo dara, ko var, bet nekad nesapratīšu profesionālus sportistus, arī fūzī, kam visi treniņu apstākļi ir, bet nevar treniņos rukāt, kamēr uztrenē to skilu.
Biki pazors tas ir, pats zinu, cik grūti ir sevi uzturēt augstā līmenī, bet tas ir iespējams, ja tā ir Tava prioritāte. Ja nav tad ir Latvijas futbola izlase un Dinamo.
Nez vai pats hokejists zina, ka viņš nav BERGLUNDS, bet kaut kāds tur berjs? Tas sportacentra kāšonberju zombējums ir vienkārši nožēlojams!
, 2020-02-14 18:33, pirms 4 gadiem
ej dillēs rakstīja: Zviedru valodā - "R" , "G" un "D" burtus neizrunā tā kā latviešu valodā!
To skaņu gandrīz nav vispār !!!
Berglund izrunā apmēram kā BÃJLUN !!!
Bet mēs neesam Zviedrijā, tāpēc mums nevienam nav jālien mazā tumšā caurumiņā tikai tāpēc, ka kaut kādā kantorītī kāds jocīgais aiz neko darīt sācis reformēt gadsimtiem ierastas lietas!
, 2020-02-14 19:07, pirms 4 gadiem
ovečka rakstīja: eu, jūs čaļi, kādreiz moš izkāpiet ārā no savas lauku sētas un iemācieties kādu svešvalodu. Būs jums šoks, ka izrādās, ka visa pasaule neizrunā vārdus pēc mūsu poņas haha
Neko jaunu nepateici. Varbūt zviedri arī izrunā Berjlunds, bet mēs nevaram un arī negribam, jo mūsu ausis un mutes ir pieradušas pie Berglunda. P.S. Es dzīvoju lauku sētā un pārvaldu vairākas svešvalodas.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.