Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Barys" gūst četrus vārtus Ķīnā un apspēlē "Kunlun"

"Barys" gūst četrus vārtus Ķīnā un apspēlē "Kunlun"
Viens no "Barys" uzbrukuma līderiem, trešo vārtu autors Ņikita Mihailiss. Foto: www.shaiba.kz

Divu ārzemju komandu cīņā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Astanas „Barys” izbraukuma apspēlēja Ķīnas „Kunlun” ar 4:1, izcīnot 23. uzvaru 37 spēlēs.

Pirmajā periodā viesu uzbrucējs Metjū Fretins pārtvēra ripu aizsardzības zonā un aizskrēja pretuzbrukumā, ko pats noslēdza ar metienu vārtu augšējā stūrī – 1:0. Otrajā trešdaļā ripa pēc rikošeta no „Barys” hokejista nonāca pie „Kunlun” uzbrucēja Voiteka Volska, kurš no tuvās distances neatstāja cerību vārtsargam – 1:1.

Mača vidū Kazahstānas komandai izdevās vēl viens pretuzbrukums – divi „Barys” hokejisti izslidoja pret vienu aizsargu, Antons Sagadejevs nolēma nepiespēlēt, bet mest, un lēmums izrādījās pareizs – 2:1. Vēl minūti vēlāk viesi panāca divu vārtu pārsvaru – aizsargs Darens Dics izdarīja metienu no zilās līnijas, Ņikita Mihailiss pielaboja viņu metienu un ripa ielidoja vārtos – 3:1. Spēles izskaņā mājinieki nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču „Barys” vajadzēja vien 33 sekundes, lai iemestu ripu tukšos vārtos – 4:1.

Pēc šī panākuma „Barys” kontā ir 52 punkti 37 mačos, un komanda ieņem piekto vietu Rietumu konferencē, turklāt, Astanas vienība aizvadījusi par trim spēlēm mazāk, nekā ceturtajā vietā esošā „Metallurg”, kurai arī 52 punkti. „Kunlun” ieņem astoto pozīciju ar 36 punktiem 35 cīņās, bet tuvumā ir Čeļabinskas „Traktor” (36 punkti 35 spēlēs) un Ņižņekamskas „Neftekhimik” (34 punkti 38 mačos).

Dienas otrajā spēlē Bratislavas „Slovan” savā laukumā uzņems Rīgas „Dinamo”, kas uz Slovākijas galvaspilsētu brauc ar septiņiem zaudējumiem pēc kārtas. Mača sakums plkst. 19:30.

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

  +1 [+] [-]

, 2018-12-12 15:47, pirms 5 gadiem
Tiešām tā jāsteidzas, spēle beidzās pirms pāris minūtēm un jau raksts ir publicēts, bet derētu pārlasīt pirms publicēšanas....

Divu ārzemju komandu cīņā Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Astanas „Barys” izbraukuma apspēlēja Ķīnas „Kunlun” ar 3:1, izcīnot 23. uzvaru 37 spēlēs.

Kāds tad īsti ir gala rezultāts 3-1 vai 4-1?

  +1 [+] [-]

, 2018-12-12 17:09, pirms 5 gadiem
Kāpēc lai man interesētu Barys un Kunlun? Tad jau var rakstīt par jebkuru klubu no jebkuras līgas.
Vakar Rauma Lukko pārspēja Lahti Pelicans ar 4:2