Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

''Dynamo'' uzvar Maskavas derbijā; ''Loko'' gūst astoņus vārtus

''Dynamo'' uzvar Maskavas derbijā; ''Loko'' gūst astoņus vārtus
Deniss Mosaļovs
Foto: Aleksandrs Safonovs, championat.ru

Šodiena Kontinentālajā hokeja līgā bijusi notikumiem bagāta. Maskavas debijā ''Dynamo'' ar 3:2 pārspēja ''CSKA'', atgūstot līgas pirmo pozīciju. Tikmēr Jaroslavļas ''Lokomotiv'' sāncenšu vārtos pamanījās samest astoņas ripas, kamēr Minskas ''Dinamo'' palika sausā.

Rezultatīvā spēlē, abām komandām kopā gūstot 10 vārtus, Jaroslavļas ''Lokomotiv'' savā laukumā ar 8:2 sagrāva Čerepovecas ''Severstal''. Jāatzīmē, ka visi vārti tika gūti pirmo 40 minūšu laikā. Ar hattrick uzvarētāju rindās atzīmējās pieredzējušais Aleksandrs Koroļuks, savukārt divas ripas iemeta Aleksandrs Gaļimovs.

Nospēlējot ļoti rezultatīvas pirmās 20 minūtes, proti, gūstot visus vārtus, Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' savā laukumā ar 5:2 pieveica Sanktpēterburgas ''SKA''. Divus vārtus ''Torpedo'' labā guva Maksims Potapovs. Citā spēlē Ņižņekamskas ''Neftekhimik'' savā laukumā, uzvaras vārtus gūstot Pāvelam Brendlam, ar 1:0 pārspēja Minskas ''Dinamo''.

Tikmēr Maskavas derbijā Rietumu konferences līdervienība ''Dynamo'' ar 3:2 pārspēja ''CSKA'', atgriežoties līgas pirmajā pozīcijā. Pirmie vārtus gan guva armijnieki, pēcāk ielaižot trīs ripas pēc kārtas. Uzvaras vārti Denisam Mosaļovam. Visbeidzot Mitišču ''Atlant'' kļuva par vienīgo komandu, kas spējusi iegūt punktus viesos, - uzvara ar 4:3 pagarinājumā pret Maskavas ''Spartak''. Uzvaru nesošos vārtus iemeta Sergejs Mozjakins.


, 2010-12-12 18:46, pirms 13 gadiem
CSKA vispār švaks izskatās. Mētājas pa tabulas lejasgalu, skatītāji uz spēlēm nenāk...
, 2010-12-12 18:51, pirms 13 gadiem
Loko kārtīgi nomētājuši.
Severstal bez aizsardzības.
Torpedo beidzot uzvara.
, 2010-12-12 19:01, pirms 13 gadiem
Minskas Dinamo tomēr pamanās mūs pārspēt. Tikko RD nospēlēja tik draņķīgu spēli, ka likās- tizlāk jau vairs nevar, bet nē, atnāk MnD un pierāda, ka var.
, 2010-12-12 19:20, pirms 13 gadiem
hypocrisy rakstīja: Minskas Dinamo tomēr pamanās mūs pārspēt. Tikko RD nospēlēja tik draņķīgu spēli, ka likās- tizlāk jau vairs nevar, bet nē, atnāk MnD un pierāda, ka var.
ko var ? vinji taksh zaudeeja luni
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.