Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"MVD" zaudē, Pujacs, Jerofejevs un Širokovs bez punktiem

"MVD" zaudē, Pujacs, Jerofejevs un Širokovs bez punktiem
Aleksandrs Jerofejevs (#25)
Foto: metallurg-nk.ru

Šodien Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) tika aizvadītas vairākas spēles. Vienā no tām Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētais Balašihas ''MVD'' viesos ar 2:4 piekāpās Novokuzņeckas ''Metallurg''.

Pirmajā trešdaļā neviena no komandām vārtus neguva, bet otrās trešdaļas sākumā rezultātu atklāja Aleksandra Jerofejeva pārstāvētais Novokuzņeckas ''Metallurg''. Pēc astoņām minūtēm viesi panāca izlīdzinājumu – precīzs raidījums padevās Martinam Štrbakam. Spēles 34.minūtē ''Metallurg'' guva otros vārtus, taču, kad līdz otrās trešdaļas beigām bija atlikušas septiņas sekundes, viesu komandas spēlētājs Andrejs Skopincevs guva vārtus un panāca izlīdzinājumu – 2:2. Trešās trešdaļas sākumā laukuma saimnieki guva trešos vārtus, bet astoņas sekundes līdz spēles beigām, kad "MVD" vārtsargu bija nomainījis pret laukuma sesto spēlētāju, ''Metallurg'' guva ceturtos vārtus – 4:2. Jerofejevs šajā spēlē protokolā ne ar gūtajiem punktiem, ne ar soda minūtēm neatzīmējās.

Citā spēlē Georgija Pujaca Novosibirskas ''Sibirj'' savā laukumā ar 2:1 uzvarēja Jaroslavļas ''Lokomotiv''. Pujacs, tāpat kā Jerofejevs, šajā spēlē punktus un soda minūtes nenopelnīja.

Pēdējā šīs dienas spēlē Alekseja Širokova komanda Habarovskas ''Amur'' ar 3:2 pēcspēles metienu sērijā pārspēja Maskavas ''Spartak''. Arī Širokovs šajā spēlē bez punktiem un bez soda minūtēm.

Izmantotie resursi:
khl.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-12-12 16:27, pirms 14 gadiem
Visas rietumu divīzijas komandas zaudēja kā viens! Tiešām pārsteigums.

  -1 [+] [-]

, 2009-12-12 16:32, pirms 14 gadiem
Mjā labi, ka neuzliku uz MVD

  +1 [+] [-]

, 2009-12-12 17:10, pirms 14 gadiem
Noskatijos spēli Sibirj-Lokomotīve. Sibirj vīri "klupdami krisdami" cīnījās, vārtsargs brīžiem vienkārši brīnumus rādija, šī spēle ir no tām kad ripas maz iemestas bet pats mačs ļoti intresants.

     [+] [-]

, 2009-12-12 20:24, pirms 14 gadiem
MVD nesaak bukseet peedeejaa laikaa?

     [+] [-]

, 2009-12-13 15:48, pirms 14 gadiem
field.sytes.net The Best Torrent Tracker