Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Daugaviņam 1+2 "Spartak" zaudējumā bullīšos, SKA sagrauj "Avtomobilist”

Daugaviņam 1+2 "Spartak" zaudējumā bullīšos, SKA sagrauj "Avtomobilist”
Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums. Foto: Raimonds Volonts, dinamoriga.lv

Latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš atzīmējās ar trīs (1+2) punktiem, tomēr viņa "Spartak" piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā pret "Metallurg" ar 4:5. Tikmēr Kontinentālās hokeja līgas (KHL) līdervienība "Avtomoblist" piedzīvoja otro neveiksmi šosezon, zaudējot Sanktpēterburgas SKA ar 2:5.

Jau 15. minūtē „Spartak” savā laukumā bija iedzinējos pret Magņitogorskas „Metallurg” ar 1:3, visus trīs viesu vārtus guva Nikolajs Kuļomins. Mača vidu Kaspars Daugaviņš ieslidoja uzbrukuma zonā, apspēlēja „Metallurg” hokejistu un devās aiz vārtiem, tad piespēlēja uz vārtu priekšu, kur pie ripas tika aizsargs Vladislavs Provoļņevs, iemetot ripu vārtos – 2:3. Minūti vēlāk pats Daugaviņš ar kāju apturēja vārtsarga Vasilija Košečkina atvairīto ripu, un ar precīzu metienu ar nūjas neērto pusi panāca 3:3, bet punktu par piespēli šajā uzbrukumā saņēma arī cits latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Trešajā periodā Daugaviņš kopā ar Provoļņevu aizskrēja pretuzbrukumā, latviešu uzbrucēja piespēle tika bloķēta, tomēr pie ripas tika Iļja Zubovs, kurš pietuvojās vārtsargam un izvirzīja „Spartak” vadībā – 4:3. Maskavas komandai pietrūka 12 sekundes, lai izcīnītu uzvaru pamatlaikā, jo magņitkas aizsargs Viktors Antipins panāca 4:4. Papildlaikā vārti netika gūti, Daugaviņš savu bullīti neiemeta, bet vienīgo pēspēles metienu visā sērijā realizēja Magņitogorskas uzbrucējs Pāvels Vorfolomejevs - 4:5.

Daugaviņš laukumā pavadīja 21:25 minūtes, kuru laikā izdarīja sešus metienus pa vārtiem, ka arī bloķēja trīs metienus. Pēc 27 spēlēm Daugaviņa kontā ir 18 (8+10) punkti, un latvietis kļuvis par komandas rezultatīvāko spēlētāju, apsteidzot Aleksandru Hohlačovu. Karsums, kurš uz ledus pavadīja 15:56 minūtes, mača laikā izdarīja vienu metienu, pielietoja trīs spēka paņēmienus, bet sezonas laikā sakrājis 11 (4+7) punktus 23 mačos.

Boba Hārtlija „Avangard” bez problēmām apspēlēja vienu no Austrumu konferences vājākajām komandām Habarovskas „Amur” ar 3:0. Vārtus uzvarētāju labā guva Deniss Zernovs, Sergejs Širokovs un Viktors Stolbergs. „Avangard” izcīnīja 20. uzvaru 27 spēlēs, un ar 42 punktiem ieņem otro vietu Austrumu konferencē.

Artūra Kuldas „Severstal” šodien aizvadīja pirmo spēli pēc trenera Aleksandra Guļavceva atlaišanas, pēcspēles metienu sērijā tiekot galā ar „Admiral” – 2:1. Kulda (2+1 šosezon) laukumā pavadījis 20:14 minūtes, atzīmējoties ar trīs metieniem pa vārtiem un vienu spēka paņēmienu.

Sanktpēterburgas SKA sagādāja sezonas otro zaudējumu KHL līdervienībai „Avtomobilist”, sagraujot Jekaterinburgas komandu ar 5:2. Ar „hat-trick” uzvarētāju rindās izcēlās uzbrucējs Maksims Karpovs, kurš iepriekšējās deviņās spēlēs guva vien divus vārtus. „Avtomobilist” salūza otrā perioda beigās pie rezultāta 1:0, kad ielaida trīs ripas divarpus minūšu laikā. Vienā gadījumā ripa pēc Antona Belova metiena atleca no aizsargstikla, situācijā visātrāk noorientējoties Karpovam, tad Oļegs Lī ar piespēli atrada Alekseju Kručiņinu, kurš iemeta ripu tuvajā stūrī, bet 11 sekundes vēlāk Karpovs panāca 4:0.

Pēdējā periodā SKA palielināja pārsvaru līdz 5:0, „Avtomobilist” divus vārtus atspēlēja, pateicoties Denam Sekstonam un Naidželam Dousam, tomēr SKA tika pie panākuma šajā mačā ar 5:2, bet „Avtomobilist” piedzīvoja vien otro zaudējumu 27 mačos.

KHL spēles, 12. novembris

SpēleRezultāts
Sibir – Barys1:2 PL
Severstal – Admiral2:1 PM
Avangard – Amur3:0
Vityaz – Lokomotiv2:4
SKA – Avtomobilist5:2
Spartak – Metallurg4:5 PM
Dynamo (Minska) – Traktor3:1

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...


, 2018-11-12 21:37, pirms 5 gadiem
"Nu riktīgi sagrāva!"
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-11-13 11:14, pirms 5 gadiem
Tikmer "Žoklis" sausa kartejo reizi, super legionars😂😂😂
, 2018-11-13 13:39, pirms 5 gadiem
Maikl30 rakstīja: Tikmer "Žoklis" sausa kartejo reizi, super legionars😂😂😂
Šajā spēlē viņam ir 0+1!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.