Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Astanas kluba treneris: "Rīgā uz ledus iznāksim svaigi"

Astanas kluba treneris: "Rīgā uz ledus iznāksim svaigi"
Ari Peka Selins
Foto: hcbarys.kz

Rīgas "Dinamo" pēc izlašu pārtraukuma trešdien savā laukumā uzņems Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Austrumu konferences vicelīderus Astanas "Barys". Pretinieki, iespējams, būs pastiprinājušies ar kanādiešu aizsargu. Astaniešu treneris atzīst, ka izlašu pārtraukums komandai nācis par labu un viņa puiši ir izsalkuši pēc spēlēm.

Astanas klubs 23 spēlēs izcīnījis 52 punktus un ieņem otro vietu Austrumu konferencē. Pēc vidēji spēlē gūtajiem vārtiem Kazahstānas vienība ir labākā komanda līgā. "Nevaru teikt, ka spēlējām tik labi, cik man gribētos. Savu labāko hokeju centīsimies parādīt pēc Ziemassvētkiem," norāda astaniešu galvenais treneris Ari Peka Selins. "Tagad pārtraukums tika aizvadīts lietderīgi - mēs gatavojāmies, lai ar jauniem spēkiem būtu gatavi mačam pret Rīgu. Uz ledus iznāksim svaigi, pārtraukums komandai nācis par labu. Puiši ir noilgojušies pēc spēlēm un izsalkuši pēc uzvarām."

Izlašu pārtraukumā kazahu vienībai pievienojies arī kanādiešu aizsargs Kems Bārkers (27), lai pastiprinātu komandas aizsardzību. Nacionālajā hokeja līgā viņš aizvadījis 310 spēles, gūstot 96 rezultativitātes punktus. Ar diviem astaniešu leģionāriem (Naidžels Douss un Dastins Boids) viņš ir pazīstams jau kopš bērnības. Bārkers, iespējams, varētu debitēt tieši mačā pret Rīgas dinamiešiem. "Viņš nesen atbrauca no Ziemeļamerikas, nav spēlējis ilgu laiku, tāpēc kondīcija nav augstākajā līmenī. Tomēr viņš ir profesionālis, tāpēc tiks galā ar saviem pienākumiem. Plānojam viņu likt pārī ar Maiku Landinu," atklāj treneris.

Rīgas klubs 23 spēlēs izcīnījis 45 punktus un ieņem trešo vietu Rietumu konferencē. Pēc izlašu pārtraukuma mūsu komandu gaida grūts pārbaudījums, jo 13. novembrī "Arēnā Rīga" pretī stāsies ļoti spēcīga vienība.

Izmantotie resursi:
sports.kz


, 2013-11-12 17:05, pirms 10 gadiem
Dinamo jus pataisis par sabojajusiem
, 2013-11-12 17:08, pirms 10 gadiem
Nebūs viegli, bet jāuzvar ša vai tā
, 2013-11-12 17:35, pirms 10 gadiem
iznāksim svaigi-tas labi!Būs svaiguma atmosfēra"Arēnā Rīga"...
, 2013-11-12 17:57, pirms 10 gadiem
Cerams, ka RD liks Barys smagi vilties Kaut gan aizsardzību jau nu noteikti viņi būs pastiprinājuši ar Bārkera piesaisti... Būs grūti, bet ne neiespējami
, 2013-11-12 18:16, pirms 10 gadiem
Kau ja dabusim 1p tas ari bus labi Bet nu 3p butu LIELISKI!
, 2013-11-12 18:23, pirms 10 gadiem
Aizbrauks grillēti.
, 2013-11-12 18:37, pirms 10 gadiem
Zhelejgalva!
, 2013-11-12 18:43, pirms 10 gadiem
svaigumam panemat spraitu, DINAMO jus nonesis
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.