Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Krikunovs: "Mūsu līderi slimo, bet tas nekas. Putins teica, ka mums ir vakcīna"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Krikunovs: "Mūsu līderi slimo, bet tas nekas. Putins teica, ka mums ir vakcīna"
Vladimirs Krikunovs. Foto: TASS/Scanpix

Gatavojoties jaunajai sezonai, Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu pārbaudes mačā Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītais Omskas "Avangard" šodien pamatlaikā piekāpās Krievijas speciālista Vladimira Krikunova trenētajam Maskavas "Dynamo" - 3:4. Pamatlaika uzvarētāju treneris izcēlās ar savdabīgiem izteikumiem, skaidrojot situāciju saistībā ar koronavīrusa ietekmi uz lietu kārtību.

Gaidāms, ka jaunajā sezonā līgas draudīgākā triecienmaiņa varētu būt Dmitrijs Jaškins - Vadims Šipačovs - Dmitrijs Kagarļickis, taču šodienas pārbaudes pamatlaikā izdevās uzvarēt arī bez viņiem. Maskaviešu rindās šoreiz nepiedalījās arī uzbrucējs Daniils Tarasovs un vārtsargi Ivans Bočarovs un Aleksandrs Jerjomenko.

"Komandas līderi izlaida maču slimības dēļ. Šipačovs, Jaškins un Kagarļickis pagaidām slimo. Arī treneris Vladimirs Vorobjovs apslimis. Ar viņiem nav tik briesmīgi, nevajag dramatizēt," pēc mača teica Maskavas kluba galvenais treneris Vladimirs Krikunovs. "Vai viņi atgriezīsies ierindā uz sezonas sākumu? Jūs taču redzējāt, ka prezidents Vladimirs Vladimirovičs [Putins] vakar teica, ka mums ir vakcīna [ar nosaukumu "Sputņik 5"]. Tā kā visi būs dzīvi un veseli."

KHL prezidents Aleksejs Morozovs pirms dažām dienām atklāja, ka uz 6. augustu ar Covid-19 bija saslimuši 53 līgas hokejisti, no kuriem pieci jau izveseļojušies. Patlaban nav zināms par saslimušo skaitu konkrētos klubos, bet iepriekš Omskas "Avangard" bija izvirzījies kā koronavīrusa visvairāk skartais KHL klubs.

"Avangard" mājas lapā dižojas, ka šodien izdevās uzvarēt, jo jāņem vērā arī papildlaiks un pēcspēles metieni. Balašihā pamatlaiks beidzās ar 3:4 par sliktu Hārtlija vienībai, taču papildlaika trešajā un ceturtajā minūtē iemeta "Avangard" hokejisti, panākot 5:4 sev par labu. Pēcspēles metienu sērijā uzvarēja laukuma saimnieki - 2:1.

"Nekad netrenēju, lai komanda izcīnītu uzvaras pārbaudes mačos. Gribējām pārbaudīt mūsu sastāva jaunos puišus, bet uzvaras ir svarīgas oficiālos mačos," norādīja "Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs. "Esmu apmierināts ar spēles saturu."

Izmantotie resursi:
championat.com
rsport.ria.ru
hawk.ru

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 18:58, pirms 4 gadiem
Vates galva

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 19:00, pirms 4 gadiem
Tik vecs un vēl pasakām tic.

  +3 [+] [-]

, 2020-08-12 19:31, pirms 4 gadiem
Kokrēts dal.ajobs.

  -3 [+] [-]

, 2020-08-12 19:41, pirms 4 gadiem
Izskatās, ka dal.ajobi, kuriem ir problēmas gan ar zemtekstu, gan kontekstu, ir pierakstījuši jau 3 komentārus, nevis tāds ir Krikunovs.

  -1 [+] [-]

, 2020-08-12 20:01, pirms 4 gadiem
Tāda triecienmaiņa, ka Jaškins pa abām malām bliezīs

  +1 [+] [-]

, 2020-08-12 20:03, pirms 4 gadiem
Fullback rakstīja: Izskatās, ka dal.ajobi, kuriem ir problēmas gan ar zemtekstu, gan kontekstu, ir pierakstījuši jau 3 komentārus, nevis tāds ir Krikunovs.
Krikunovs ir konkrēts krievu pasaules šovinists un stagnāts.

     [+] [-]

, 2020-08-13 06:43, pirms 4 gadiem
coffijs rakstīja: Krikunovs ir konkrēts krievu pasaules šovinists un stagnāts.
Jā pa tiešo tulkot uz latviešu valodu tad. viņa uzvārds skanētu - bļaustītājs vai bļauseklis

     [+] [-]

, 2020-08-13 07:52, pirms 4 gadiem
Cik jābūt slimam ,lai ticētu kaut kādiem putlera paziņojumiem.