Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Hārtlijs: "Vienmēr piespiežu spēlētājus ticēt, ka viņi var uzvarēt"

Hārtlijs: "Vienmēr piespiežu spēlētājus ticēt, ka viņi var uzvarēt"
Bobs Hārtlijs ierodas Omskā
Foto: hawk.ru

Latvijas hokeja izlases galvenais treneris un Omskas "Avangard" jaunais stūrmanis Bobs Hārtlijs (Kanāda) trešdien ieradās Sibīrijas metropolē un piedalījās preses konferencē. Speciālists tostarp sola, ka viņa vadītā vienība kļūs zināma kā pati enerģiskākā un fiziski sagatavotākā komanda Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

"Avangard" direktoru padomes priekšsēdētājs Aleksandrs Krilovs: "Boba Hārtlija uzaicināšanas pamati tika ielikti ar kluba vadības maiņu. Sponsori izvirzīja uzdevumu atgriezt skatītājus arēnā, radīt spilgtu spēli un darīt visu iespējamo, lai pacīnītos par Gagarina kausu. Ļoti svarīgi, lai šis reģions nebūtu depresīvs un ļaudis varētu lepoties ar pilsētu. Omskā hokejs ir lielākā kaislība, šī komanda galīgi nav vienaldzīga. Tomēr pēdējos gados interese noplaka, arēna bija aizpildīta tikai par 75%, kaut gan gandrīz puse biļešu tika izsniegta bez maksas."

Sākotnēji bija plānots krievu galvenais treneris, taču galu galā nolīga kanādieti. "Jau vienojāmies ar Iļju Vorobjovu, bet tad zināmo notikumu dēļ tomēr nevarējām parakstīt līgumu. Īsā laikā vajadzēja atrast kvalitatīvu galveno treneri. Te palīdzēja gadījums. No vienas puses, Latvijas izlases lieliskā nostartēšana pasaules čempionātā, no otras puses, Hārtlija raksturojums, ko saņēmu no dažādiem avotiem. Ar viņu atlika tikai vienoties."

KHL jaunajā sezonā Sibīrijas vienībai ir augsti mērķi. "Nav iespējams runāt, ka noteikti iegūsim Gagarina kausu. Jūtu, ka ir seši klubi apmēram vienādā līmenī, te izšķirs nianses un nejaušības. Noteikti varu teikt, ka arēnā atgriezīsim skatītājus, spēlēsim saprotamu, interesantu un aizraujošu hokeju. Pirmajā sezonā mērķis ir konferences fināls. Mūsu treneru korpuss, manuprāt, ir spēcīgākais šajā līgā," norāda kluba vadītājs Aleksandrs Krilovs.



"Avangard" galvenais treneris Bobs Hārtlijs: "Man ir milzu gods un prieks, ka atrodos šeit. Vienmēr esmu centies meklēt izaicinājumus ar pozitīvu rezultātu. Ceru uz auglīgu sadarbību. Svarīgi saglabāt savu kultūru un izveidot identitāti, lai "Avangard" būtu unikāls. Mums jāparūpējas, lai tas būtu skatāmi un interesanti visiem. "Avangard" bagātīgā vēsture jātransformē bagātīgā tagadnē un nākotnē. Ar nepacietību gaidu sezonas sākumu."

"Tagad līgā ir liela konkurence, esmu vērojis KHL. Vēlos, lai masu medijos "Avangard" parādās tikai pozitīvu iemeslu dēļ. Esmu te, lai uzvarētu, nevis tikai piedalītos. Visas savas karjera laikā es piespiežu spēlētājus ticēt, ka viņi var uzvarēt. Mūsu galvenais mērķis ir Gagarina kauss. Varu dot garantiju, ka katrā spēlē centīsimies uzvarēt. Daudzas nianses var nospēlēt savu lomu. Kad izcīnīju Stenlija kausu, mums bija teicama komanda, taču klāt stāvēja arī veiksme. Jāsaprot, ka kauss ir viens, visi grib to iegūt."

"Vienmēr spēlēsim uz pilnu jaudu un visā līgā kļūsim zināmi kā pati enerģiskākā un fiziski sagatavotākā komanda. Svarīga būs ātra spēle un slidošana. Labs temps un spēles ātrums palīdz ne tikai uzvarēt mačos, bet arī izklaidēt līdzjutējus, kuri nāk uz arēnu, lai izbaudītu spēli, sajustu adrenalīnu un uzlādētos ar emocijām," informē galvenais treneris.

Pēc Hārtlija rekomendācijas Omskas klubā strādās arī Artis Āboliņš - video treneris no Latvijas.


Izmantotie resursi:
championat.com
hawk.ru


, 2018-07-12 13:30, pirms 6 gadiem
Tu vari pievest Pavlovu pie ūdens, bet vai tu vari piespiest viņu dzert?
, 2018-07-12 13:35, pirms 6 gadiem
Svarīgi saglabāt savu kultūru un izveidot identitāti, lai "Avangard" būtu unikāls.
viens vārds teikumā savādāks, citādi parastie teksti par kultūru un identitāti.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-12 13:41, pirms 6 gadiem
Avangard ir pasaules vēsturē otrais un pēdējais klubs, kas jebkad izcīnījis Nadeždas kausu!
, 2018-07-12 13:46, pirms 6 gadiem
M rakstīja: Avangard ir pasaules vēsturē otrais un pēdējais klubs, kas jebkad izcīnījis Nadeždas kausu!
Un ieguvis Nadeždas gredzenus
, 2018-07-12 13:52, pirms 6 gadiem
youtubē pieejami tūristu- videoblogeru travelblog materiāli par Omsku kā 1 no drūmākajām ruslandes pilsētām, Bobam patīk kultūra un pastaigas, būs pamatīgs diskomforts no apkārtējās realitātes..
, 2018-07-12 13:52, pirms 6 gadiem
dobrecovs rakstīja: Un ieguvis Nadeždas gredzenus
Vai tad Naģežda netaisīja visiem vieglos minetus, jeb tomēr dāvāja gredzenus???
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-12 14:22, pirms 6 gadiem
"Piespiest ticēt..." izklausās, piedodiet, pilnīgi debili!
Treneris tikai veido imidžu, lietojot aizkustinošas frāzes.
, 2018-07-12 14:24, pirms 6 gadiem
LTG Līkuls rakstīja: Ja tu pie ta pika tiktu, tu bedatos un teiktu cik viss sudigi un ka omska smird?
Visu laiku viņam piķa trūka?
, 2018-07-12 14:27, pirms 6 gadiem
arēna bija aizpildīta tikai par 75%, kaut gan gandrīz puse biļešu tika izsniegta bez maksas."

HAHAAHAHAHAHAA :zd
, 2018-07-12 14:35, pirms 6 gadiem
BayernM rakstīja: arēna bija aizpildīta tikai par 75%, kaut gan gandrīz puse biļešu tika izsniegta bez maksas."

HAHAAHAHAHAHAA :zd
Funis tulīt teiks, ka Djinamai gan visas biļetes tiek iztirgotas.
, 2018-07-12 16:54, pirms 6 gadiem
Man tās tulkotājas palika žēl.... Krievi(žurnālisti) tur tādi loxi, ka nerubī angleni vismaz tādā "average" līmenī?
, 2018-07-12 17:03, pirms 6 gadiem
lai veicas..tik nezinu kā šamējam būs krievus trenēt..cita mentalitāte
cita pieeja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-07-12 23:24, pirms 6 gadiem
serbs rakstīja: lai veicas..tik nezinu kā šamējam būs krievus trenēt..cita mentalitāte
cita pieeja
Es domāju, ka Hārtlijs ātri vien sāks tur apcelt hokejistus. Ja ir fārms - Hārtlijs uz to baigi uzspiež. Viņš to izmantos,lai max izspiestu no spēlētājiem. Hārtlijs ir hokeja tirāns.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.