Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

SKA rindās nepalikušais Lehtere pievienojas Maskavas "Spartak"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

SKA rindās nepalikušais Lehtere pievienojas Maskavas "Spartak"
Jori Lehtere. Foto: AP/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Spartak", kura galvenais treneris ir Oļegs Znaroks, parakstījis viena gada līgumu ar somu uzbrucēju Jori Lehteri, kurš iepriekš pārstāvēja Sanktpēterburgas SKA.

32 gadus vecais centra uzbrucējs Jori Lehtere aizvadītajā sezonā pārstāvēja Sanktpēterburgas SKA. Piedaloties 51 spēlē, viņš guva 15 vārtus un sakrāja 30 punktus, būdams trešais rezultatīvākais spēlētājs komandā, tomēr SKA paziņoja, ka sadarbība ar viņu netiks turpināta. Tagad Lehtere parakstījis viena gada līgumu ar Maskavas "Spartak".

Laika posmā no 2010. līdz 2014. gadam Lehtere pārstāvēja Jaroslavļas "Lokomotiv" un Novosibirskas "Sibir", bet pēc tam devās pāri okeānam, lai izmēģinātu spēkus Nacionālajā hokeja līgā. Pārstāvot Sentluisas "Blues" un Filadelfijas "Flyers", viņš kopumā aizvadīja 307 mačus un guva 111 punktus.

Lehtere pārstāvējis Somijas izlasi divos pasaules čempionātos, kā arī Soču olimpiskajās spēlēs un 2016. gada septembrī notikušajā Pasaules kausā. Viņa kontā ir pasaules sudrabs un olimpiskā bronza.

Pagājušajā sezonā "Spartak" rindās spēlēja latviešu uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums. Ar Lehteres ierašanos komandā aizņemtas četras no piecām leģionāru vietām – vēl ir slovāku vārtsargs Jūliuss Hudāčeks, čehu uzbrucējs Robins Hanzls (abi komandu pārstāvēja arī iepriekš) un slovāku uzbrucējs Martins Bakošs.

Izmantotie resursi:
https://spartak.ru/news/transfers/y...

     [+] [-]

, 2020-05-12 12:59, pirms 4 gadiem
Spartak labi bruņojas, labi leģi novākti un krievus arī labus savākuši. Domāju, ka būs top 4 komanda