Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" piesaista Minskas "Dinamo" kapteini

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija "Avangard" piesaista Minskas "Dinamo" kapteini
Kirils Gotovecs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kura galvenais treneris ir Bobs Hārtlijs, parakstījis vienas sezonas līgumu ar baltkrievu aizsargu Kirilu Gotovecu, kurš aizvadītajā sezonā bija Minskas "Dinamo" kapteinis.

28 gadus vecais aizsargs Kirils Gotovecs Minskas "Dinamo" rindās pavadījis pēdējās divas sezonas, summā aizvadot 105 spēles, gūstot vienus vārtus un sakrājot 12 punktus, kā arī negatīvu lietderības koeficientu -29.

Viņš "Dinamo" spēlēja arī iepriekš, bet 2017./18. gada sezonu pavadīja Kanādas komandā Manitobas "Moose", kas spēlē Amerikas Hokeja līgā. Arī iepriekš Gotovecs ir spēlējis šajā līgā, tāpat viņš ir absolvējis prestižo Kornelas Universitāti, kurā aizvadīja četras pilnas sezonas.

Gotovecs pārstāvējis Baltkrievijas izlasi četros pasaules čempionātos. Viņš debiju piedzīvoja 19 gadu vecumā.

"Avangard" rindās jau spēlē baltkrievu centra uzbrucējs Andrejs Stass, kura loma ir cīnīšanās ceturtajā maiņā. Baltkrievi KHL nav leģionāri. Tādējādi Omskas vienībai šobrīd aizņemtas četras no piecām ārzemnieku vietām, protams, nav izslēgts, ka sezonai tiks pieteikti vairāk nekā pieci leģionāri.

Izmantotie resursi:
https://www.hawk.ru/news/38829/