Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Karsuma un Daugaviņa "Spartak" komandai nākamsezon būs jauns treneris

Gatis Liepiņš
Gatis Liepiņš

Karsuma un Daugaviņa "Spartak" komandai nākamsezon būs jauns treneris
Aleksejs Žamnovs
Foto: Sputnik / Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Maskavas "Spartak" ģenerālmenedžeris un treneris Aleksejs Žamnovs paziņojis, ka komanda šobrīd ir jauna trenera meklējumos.

Latviešu uzbrucēju Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētais Maskavas "Spartak" pēc pagājušā gada 19.oktobrī piedzīvotā zaudējuma Rīgas "Dinamo" vienībai (2:3) atlaida "Spartak" galveno treneri Vadimu Jepančincevu un asistentu Dmitriju Gogoļovu. Toreiz par komandas galveno treneri iecēla Alekseju Žamnovu, kurš arī paralēli bija kluba ģenerālmenedžeris.

Nesen "Spartak" Gagarina kausa pirmajā kārtā sērijā ar 2:4 piekāpās Sanktpēterburgas SKA, tādējādi noslēdzot sezonu. Kā ziņo championat.com, tad komanda šobrīd ir jauna trenera meklējumos, jo Žamnovs vairs nepildīs ģenerālmenedžera un galvenā trenera funkcijas.

''Nākamsezon vairs nestāvēšu uz "Spartak" komandas trenera tiltiņa. Meklēšu galveno treneri. Bez "Spartak" strādāju arī Krievijas hokeja izlasē, kur man ir nopietna slodze,'' saka Aleksejs Žamnovs.

Jautāts par spēlētāju līgumiem uz nākamo sezonu, krievu speciālists piebilda, ka ''Pagaidām par līgumiem nekādas skaidrības nav, jo pēc pēdējās spēlēs ar SKA pagājis maz laika. Ir vajadzīgs laiks.''

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

     [+] [-]

, 2019-03-12 19:09, pirms 5 gadiem
Vispār jau Spartak treneris bija Ulanovs nevis Žamnovs.