Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" uzvar Vladivostokā, "Sibir" neizmanto iespēju iekļūt astoņniekā

Hārtlija "Avangard" uzvar Vladivostokā, "Sibir" neizmanto iespēju iekļūt astoņniekā
Bobs Hārtlijs uz "Avangard" soliņa. Foto: Sputnik / Scanpix

Balašihas „Avangard” izcīnīja sauso uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē, pārspējot „Admiral” ar 2:0, tomēr arī šīs panākums nepalīdzēja atgriezties otrajā vietā Austrumu konferencē.

Boba Hārtlija „Avangard” Vladivostokā apspēlēja vietējo „Admiral” ar 2:0, kas pēc zaudējuma Balašihas komandai zaudēja arī teorētiskās izredzes kvalificēties „play-off”. Sezonas tālākajā izbraukumā kopā ar „Avangard” devās arī vairāku izlašu hokejisti, kuri vēl svētdien aizvadīja pēdējo spēli „Beijer Hockey Games” turnīrā Zviedrijā. Vārtus Balašihas labā guva Sergejs Širokovs un Teilors Beks, bet vārtsargs Ivans Naļimovs atvairīja 31 metienu. „Avangard” izcīnīja divus punktus, taču palika trešajā vietā Austrumos, jo uzvaru izcīnīja arī komandas galvenā konkurente Astanas „Barys”, kas savā laukumā tika galā ar Novosibirskas „Sibir” – 5:2, neļaujot devītajā vietā esošajai vienībai pirmo reizi sezonas laikā iekļūt izslēgšanas maču zonā.

Vēl vienā mačā Habarovskas „Amur” pārspēja Ufas „Salavat Yulaev” ar 3:2. Viesi Tālo Austrumu izbraukumā devušies ar farmkluba un jaunatnes komandas hokejistiem, kamēr pamatsastāva spēlētāji palika Ufā un gatavojas izslēgšanas spēlēm. Zīmīgi, ka galvenais treneris Nikolajs Culigins arī devies uz Tālajiem Austrumiem. Šādu soli „Salavat Yulaev” vadība pamatoja ar to, ka komanda garantējusi sev sesto vietu Austrumos bez iespējām noslīdēt zemāk vai pacelties augstāk, bet izbraukums uz Vladivostoku un Habarovsku sezonas beigās var būtiski ietekmēt spēlētāju veselību un fizisko kondīciju.

KHL spēles, 12. februāris

SpēleRezultāts
Admiral – Avangard0:2
Amur – Salavat Yulaev3:2
Barys – Sibir5:2

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...