Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Daugaviņam vārti un rezultatīva piespēle, "Spartak" grauj Minskā

Daugaviņam vārti un rezultatīva piespēle, "Spartak" grauj Minskā
Kaspars Daugaviņš. Foto: spartak.ru

Trešajā spēlē pēc kārtas ar rezultativitāti atzīmējies Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kurš ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli komandas biedram palīdzēja vienībai izbraukumā ar 5:1 sakaut kopā ar Rīgas "Dinamo" pēdējo vietu dalošo Minskas "Dinamo".

Līdz ar to Daugaviņš savu šās sezonas rēķinu papildinājis līdz 29 (10+19) punktiem, pakāpjoties uz 30. vietu līgas rezultatīvāko spēlētāju topā. Latvietis šovakar 15:16 minūtēs arī spēja uzvarēt divos no sešiem (33,33%) iemetieniem, veikt trīs metienus pa vārtiem, kā arī izdarīt vienu spēka paņēmienu. Viņa komandas biedrs Mārtiņš Karsums 11:33 minūtēs zaudēja visos trijos iemetienos.

"Spartak", kuras sastāvā šovakar trīs punktus sakrāja Anatolijs Ņikoncevs (2+1), Ivans Višņevskis (1+2) un Aleksandrs Hohlačovs (0+3), ar 48 spēlēs iegūtiem 60 punktiem nostiprinājās Rietumu konferences piektajā vietā.

Savukārt vicelīderes statusu Rietumos ar 65 punktiem saglabā bez Mika Indraša spēlējošā Maskavas "Dynamo", kas viesos izdarīja vairāk nekā par divām reizēm mazāk metienu (19:40), ar 1:2 pagarinājumā atzīstot vietu zemāk esošās Sanktpēterburgas SKA (65 punkti) pārākumu.

No citām spēlēm jāatzīmē Jekaterinburgas "Avtomobilist" viesos iespētā atspēlēšanās no 0:2 un pēcspēles metienos izcīnītā uzvara 3:2 pār līgas līdervienību un pašreizējo čempioni Maskavas CSKA (70 punkti). "Avto" abus vārtus pamatlaikā spēja gūt 21 sekundes laikā, izceļoties Naidželam Douzam un Stepanam Hripunovam. Jekaterinburga ar 59 punktiem 46 spēlēs nostiprinājās Austrumu konferences "top 4".

Soļus pretim izslēgšanas spēlēm spēra Podoļskas "Vityaz" un Vladivostokas "Admiral", kuras ar 3:2 un 5:1 sakāva attiecīgi Ņižņekamskas "Neftekhimik" un Austrumu līderi Kazaņas "Ak Bars". "Admiral" sastāvā pa divām reizēm izcēlās Ādams Almkvists un Kirils Piļipenko.

KHL regulārā sezona, 12. janvāris

SpēleRezultāts
Admiral - Ak Bars5:1
Barys - Lokomotiv4:3 P
Salavat Yulaev - Dinamo R5:0
Traktor - Sochi2:3 PM
CSKA - Avtomobilist2:3 PM
Neftekhimik - Vityaz2:3
SKA - Dynamo M2:1 P
Dinamo Mn - Spartak1:5

Izmantotie avoti:
https://www.khl.ru/


, 2020-01-12 19:37, pirms 4 gadiem
besī tie Znaroka rokaspuiši ! varēja Rīgā spēlēt, nē , Maskavā šie kā mājās. Ka tik vairāk maksā. ko viņiem dos tās uzvaras ar Spartak ? Pārkrievosies abi !
, 2020-01-12 20:39, pirms 4 gadiem
krista_klentaka_112483876855387 rakstīja: besī tie Znaroka rokaspuiši ! varēja Rīgā spēlēt, nē , Maskavā šie kā mājās. Ka tik vairāk maksā. ko viņiem dos tās uzvaras ar Spartak ? Pārkrievosies abi !
Tu zaeba* ar saviem tekstiem
, 2020-01-12 21:27, pirms 4 gadiem
Zajibis, tas priecē...😁👍 Rīgai un Minskai jāiet roku rokā...😎
, 2020-01-12 21:34, pirms 4 gadiem
lacis67 rakstīja: Zajibis, tas priecē...😁👍 Rīgai un Minskai jāiet roku rokā...😎
Diemžēl, tā abām komandām palikusi vienīgā intriga- kurš izcīnīs godpilno 23 vietu...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.