Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Tereščenko par Minskas "Dinamo": "Spēlējām draudzīgi un organizēti, bet nevarējām iemest"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tereščenko par Minskas "Dinamo": "Spēlējām draudzīgi un organizēti, bet nevarējām iemest"
Foto: hcdinamo.by

Kontinentālās hokeja līgas Rietumu konferences vājākā komanda Minskas "Dinamo" vakar piedzīvoja sauso zaudējumu, savā laukumā ar 0:1 piekāpjoties Podoļskas "Vityaz". Komandas galvenais treneris Andrejs Sidorenko piesauca iešanu uz baznīcu.

"Laukumā bija komanda, un gribējām uzvarēt. Būsim godīgi, spēlējām labi. Diemžēl nevarējām iemest. Kaut kur viņus izvilka vārtsargs, kaut kur nepietika aukstasinības, kaut kur nepaveicās. Iepriekšējos mačos visas 60 minūtes nebija redzama komanda, pietrūka koncentrēšanās, bet šoreiz spēlējām no pirmās līdz pēdējai sekundei, draudzīgi un organizēti," teica veterāns Aleksejs Tereščenko. 37 gadus vecais uzbrucējs, kurš trīs reizes kļuvis par pasaules čempionu, Minskas "Dinamo" pievienojās pirms neilga laika, tomēr nav palīdzējis komandai piecelties.

"Mums jāstrādā pie visiem spēles elementiem, bet īpaši – pie realizācijas. Izveidojām daudz momentu, bet uz tablo gūto vārtu ailē ir nulle. Protams, arī spēle nevienādos sastāvos – ja ielaižam, bet neiemetam, tad rodas jautājumi. Labi, ka ir laiks situāciju labot, jo sezona nebeidzas līdz 22. februārim. Katrs mēģina iekļūt play-off, un tas ir pareizi. Kāda jēga spēlēt hokeju, ja nenoliec priekšā mērķus un uzdevumus?" retoriski vaicāja Tereščenko.

"Spēle neaizgāja pēc mūsu scenārija. Podoļskā mums izdevās pirmā trešdaļa, mājās izgāzām sākumu, nopelnījām lētus noraidījumus. Labi, ka izturējām. Kad pretinieks guva vārtus, mainījām savu spēli. Gribu pateikt, ka komanda izveidoja daudz momentu, kurus vajadzēja izmantot, taču nespējām," norādīja minskiešu galvenais treneris Andrejs Sidorenko.

"Man jau piedāvāja aiziet uz baznīcu, lai situācija mainītos. Negrēkojam, bet pretī neko nesaņemam. Viens pazīstams treneris man teica: "Aizej taču, spēle ir, bet rezultāta nav!" Jau rīt lidoju uz Norvēģiju, tur valda luterāņi," norādīja Sidorenko. Ar 22 punktiem Minskas "Dinamo" ir Rietumu konferences vājākā komanda, par vienu punktu atpaliekot no Rīgas "Dinamo" nākamās pretinieces Bratislavas "Slovan". Visas līgas vājākajai vienībai Vladivostokas "Admiral" ir 20 punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/n...
https://www.championat.com/hockey/n...