Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Kalniņa "Jokerit" komandā atkal vairāki Covid-19 inficētie, nākamā spēle atcelta

Rolands Eliņš

Kalniņa "Jokerit" komandā atkal vairāki Covid-19 inficētie, nākamā spēle atcelta
Jānis Kalniņš. Foto: Helsingin Jokerit

KHL klubs Helsinku "Jokerit" paziņojis, ka veiktajās Covid-19 pārbaudēs konstatēta inficēšanās ar koronavīrusu septiņām personām. "Jokerit" nākamā spēle bija paredzēta rītdien, un tā tikusi atcelta.

Latvijas vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvētā komanda šosezon ar Covid-19 cīnījusies jau vairākkārt un vairāku izlaisto spēļu dēļ aizvadījusi vismazāk maču līgā – tikai 18. Tikpat ir arī Rīgas "Dinamo", kamēr visām pārējām komandām ir vismaz 22 spēles.

Arī tuvākajās dienās "Jokerit" savu spēļu skaitu nevarēs palielināt. Nedēļas sākumā veiktie Covid-19 testi, kas bija noteikti jau iepriekš karantīnā esošajām personām, atklāja septiņas inficētās personas. Savukārt tie, kuriem testi bija negatīvi, karantīnai punktu varēs likt nedēļas beigās.

Attiecīgi "Jokerit" divas šonedēļ atlikušās spēles neaizvadīs. "Jokerit" sestdien paredzētā izbraukuma spēle pret "Lokomotiv" pārcelta uz 19. novembri, bet rītdien plānotais izbraukuma mačs pret "Metallurg" ticis atcelts. Izmantojot vārdu "atcelts" (nevis "pārcelta"), par to vēsta KHL savā mājaslapā.

"Jokerit" vakar aizvadīja spēli pret SKA, savā laukumā zaudējot ar 1:4, kamēr nākamā spēle paredzēta pirmdien Čeļabinskā pret "Traktor".

Turpinot savu politiku, "Jokerit" nenosauc ne personas, kuras inficējušās, ne karantīnā esošos spēlētājus. Taču vakardienas mačā pret SKA Kalniņš komandas pieteikumā nebija iekļauts. Kalniņa iepriekšējā spēle bija trešajā novembrī Sočos.

Izmantotie resursi:
https://www.khl.ru/news/2020/11/11/...
https://www.jokerit.com/seuraava-ot...

  +3 [+] [-]

, 2020-11-11 17:40, pirms 3 gadiem
Tas tikai parāda, kāda miskaste ir khl laboratorijas. Kad atbrauz atpakal uz civilizāciju, tā analīzes pozitīvas..

     [+] [-]

, 2020-11-11 18:43, pirms 3 gadiem
Sporta veterāns rakstīja: Tas tikai parāda, kāda miskaste ir khl laboratorijas. Kad atbrauz atpakal uz civilizāciju, tā analīzes pozitīvas..
Tu domā kamēr pa rusņu viņi vazājas kāds taisa analīzes? cik zinu nē. tur testi nav obligāti.

     [+] [-]

, 2020-11-12 08:10, pirms 3 gadiem
Viņi to zarazu neņem galvā!