Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL nedēļas labākais uzbrucējs – Rīgā divas ripas iemetušais Douss

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL nedēļas labākais uzbrucējs – Rīgā divas ripas iemetušais Douss
Naidžels Douss
Foto: Vladislavs Proškins/f64

Kontinentālā hokeja līga nosaukusi pagājušās nedēļas labākos spēlētājus, un par labāko uzbrucēju atzīts Astanas "Barys" kapteinis Naidžels Douss, kurš divas ripas iemeta arī Rīgas "Dinamo" vārtos.

Labākā vārtsarga balva tikusi Staņislavam Gaļimovam no Ņižņijnovgorodas "Torpedo", kurš divās spēlēs izcīnīja divas uzvaras, turklāt vienā mačā nosargāja vārtus neskartus, bet otrā ielaida tikai vienu ripu. Gaļimovs tika galā ar 98,1% pretinieku metienu.

Par labāko aizsargu atzīts Sanktpēterburgas SKA pārstāvis Dinārs Hafizuļins, kurš kopā ar komandu izcīnīja trīs uzvaras tikpat spēlēs. Tāpat viņa kontā vieni vārti un divas piespēles, kā arī pozitīvs lietderības koeficients +5.

Labākā uzbrucēja gods ticis Naidželam Dousam. Astanas "Barys" kapteinis palīdzēja komandai uzvarēt trīs spēles izbraukumā, iemetot septiņus vārtus, kas bija labākais rādītājs līgā, kā arī izdarot vienu piespēli un savācot lietderības koeficientu +4. Duelī pret Ufas "Salavat Yulaev" viņš guva trīs vārtus, bet mačos pret Podoļskas "Vityaz" un Rīgas "Dinamo" iemeta pa divām ripām. Douss izcēlies jau sešās spēlēs pēc kārtas.

Savukārt par labāko jauno spēlētāju atzīts Omskas "Avangard" uzbrucējs Dmitrijs Žukenovs. 20 gadus vecais hokejists duelī pret Bratislavas "Slovan" guva pirmos vārtus karjerā. Kopā ar komandu viņš uzvarēja abos mačos, vidēji laukumā pavadot astoņas minūtes un četras sekundes.

Izmantotie resursi:
Галимов, Хафизуллин, Доус и Жукенов - лучшие...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2017-09-11 19:50, pirms 7 gadiem
Nabaga pelavi

     [+] [-]

, 2017-09-11 20:09, pirms 7 gadiem
Rīgā divus alus kausus izdzērušais

     [+] [-]

, 2017-09-11 20:10, pirms 7 gadiem
divas meitenes nokniebušais

     [+] [-]

, 2017-09-11 20:11, pirms 7 gadiem
iekš sc vienkārši izdomāt virsrakstus
pēc viena trafareta