Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Ābolam un Sotniekam zaudējums SKA, Karsums nopelna liktenīgo noraidījumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ābolam un Sotniekam zaudējums SKA, Karsums nopelna liktenīgo noraidījumu
Mārtiņš Karsums
Foto: dynamo.ru

Kontinentālā hokeja līga uzņēmusi apgriezienus, un šodien laukumā devās trīs Latvijas spēlētāju pārstāvētās komandas. Taču visas trīs cieta zaudējumus, bet Artūram Kuldam un viņa komandai izdevās tikt pie punkta, atspēlējoties no 0:3 pret Maskavas CSKA.

Pekinas "Kunlun Red Star" tikās ar Maskavas CSKA un jau 24. minūtē atradās iedzinējos ar 0:3. Taču tas netraucēja iegūt vienu punktu, jo noslēdzošajā trešdaļā notika pamatīga glābšanās. Izlīdzinājumu minūti un 34 sekundes līdz pamatlaika beigām panāca Aleksejs Poņikarovskis, kurš pēc metiena no distances bija labākais cīņā par atlēkušo ripu.

Taču pagarinājuma pēdējā sekundē Maskavas CSKA tomēr tika pie uzvaras, Sergejam Šumakovam uz zilās līnijas apzogot pretinieku un realizējot izgājienu vienatnē pret vārtsargu – 4:3.

Artūrs Kulda spēlēja laukuma saimnieku otrajā aizsardzības pārī, laukumā pavadot 19:18 minūtes, kas starp aizsargiem bija trešais ilgākais laiks. Viņa kontā viens spēka paņēmiens.

Zaudējumu cieta arī Maskavas "Dynamo", kas pēc divām trešdaļām bija vadībā, taču ielaida 48. un 55. minūtē, ar 1:2 atzīstot Magņitogorskas "Metallurg" pārākumu. Izšķirošo ripu Jaroslavs Kosovs iemeta vairākumā, kad noteikumus bija pārkāpis Mārtiņš Karsums, kurš saņēma divas minūtes par pretinieka turēšanu ar nūju. Turklāt noteikumus viņš pārkāpa tieši pret Kosovu.

Mārtiņš Karsums spēlēja laukuma saimnieku pirmajā maiņā, laukumā pavadot 15:55 minūtes. Tāpat viņš izcēlās ar diviem metieniem pa vārtiem, izprovocēja vienu noteikumu pārkāpumu un uzvarēja visos četros iemetienos, kuros piedalījās.

Neveicās arī Arta Ābola vadītajai Toljati "Lada", kas izbraukumā ar 1:3 zaudēja Sanktpēterburgas SKA, kas turpina spēlēt nevainojami. Viesi sestajā minūtē ieguva vadību, taču turpinājumā klājās grūtāk. SKA uzvaru nokārtoja laika posmā no 37. līdz 49. minūtei.

Kristaps Sotnieks darbojās otrajā aizsardzības pārī un laukumā pavadīja 19:48 minūtes, kas bija otrs ilgākais laiks komandā – viņu apsteidza tikai Čejs Genovejs. Sotnieka kontā trīs bloķēti metieni.

Pie uzvaras pēcspēles metienos tika Vladivostokas "Admiral", kas ar 2:1 pieveica Bratislavas "Slovan", taču Oskars Bārtulis mačā nepiedalījās.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2017-09-11 22:44, pirms 7 gadiem
Kāda pārpratuma pēc šitāds gavenajās ziņās ? Vecs robots ģenerēja ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2017-09-12 06:39, pirms 7 gadiem
Kā kaut kādu kolhoza sestdienas talku var ielikt kā galveno ziņu
Šobrīd notiek Latvijas sporta vadošais notikums pēdējo padsmit gadu laikā. SC amatieru bars.

     [+] [-]

, 2017-09-12 07:19, pirms 7 gadiem
Liktenīgais noraidījums? Bezmaz vai izšķīrās komandas un sportista liktenis!Vai vienkārši autors baidās ka bez šāda virsraksta neviens šo nevērs vaļā un nelasīs?