Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

GAGARINA KAUSS RĪGĀ

GAGARINA KAUSS RĪGĀ
Gagarina Kauss Rīgā

Sveicam visus, kam šis notikums ir nozīmīgs. Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš, sadarbībā ar ELKOR ir parūpējušies, lai arī Latvijas fani varētu apskatīt KHL galveno trofeju – Gagarina kausu.
Programmā ir aprakstīta pasākuma gaita, vēl tikai dažos teikumos par fanu lomu notiekošajā.

Ārējais izskats. Apspriežoties ar fanu kustības aktīvistiem, tika nolemts kausu sagaidīt LATVIJAS izlases kreklos. Šoreiz vietā būtu fanu māņticība - neizmantot to klubu formas, kas vēl tikai pretendē uz kausa izcīnīšanu. Nebūs iebildumi pret kausa ieguvēju – Maskavas Dinamo krekliem, ja kādam šis klubs ir īpaši tuvs.

Kausa sagaidīšana. Pasākuma organizatori lūdza Latvijas fanus izveidot goda koridori no speciālā transporta līdz kausa ekspozīcijas vietai un sagaidīt ciemiņus ar ovācijām, varbūt palaidīsim kādu „vilnīti”. Neaizmirsīsim, ka pasākums tiks filmēts un Latvijas faniem ir iespēja parādīt sevi no labās puses. Esam atsaucīgi, visi aktīvisti tiks pie speciāli šai dienai veltītas ripas.

Fotografēšanās. Par piemiņu no šī pasākuma būs iespēja organizēti nofotografēties gan ar kausu, gan Oļegu un Hariju. Tiks piedāvāts profesionāls fotogrāfs, kas uz speciāla fona iemūžinās visus interesentus. Vēlāk bildes būs pieejamas internetā. Ja kāds neuzticas profesionāļiem, var ņemt savu „ziepju trauku”.

Autogrāfi. Šai aktivitātei ir sagatavotas speciālas kartiņas uz kurām ērti saņemt autogrāfus no pasākuma galvenajiem varoņiem. Būsim pieklājīgi, lieki nedrūzmēsimies, jo ir solīts, ka gan nofotografēties, gan saņemt autogrāfu varēs visi gribētāji.

Drošības pasākumi. Visiem jāsaprot, ka kausam ir milzīga vērtība, tādēļ būsim saprotoši un neatļausimies neko lieku un pildīsim visas organizatoru prasības.

Papildus organizatori sola dažādas atrakcijas, piemēram, galda hokeju, metienus pa vārtiem, Raganu Jurčiku vasaras vidū, suvenīru tirdziņu u.t.t. Autostāvvieta garantēta. Ja kādam ir jautājumi, droši zvaniet: 29265910. Būtu jauki, ja mēs sanāktu 15 min pirms pasākuma sākuma, t.i. 11:45.

Paldies visiem un uz tikšanos sestdien, 14. jūlijā, Brīvības gatvē 201 pie ELKOR PLAZA.

Latvijas Fanu organizācija
HLN "Dinamoforum"
SDK "Namejs"

http://www.facebook.com/din.fans

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-07-12 08:20, pirms 12 gadiem
Par kādu vērtību ir runa? Sporta pasaulē kausam ir tieši tik liela vērtība, cik par viņu metāllūžņos var dabūt!