Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Apskatnieks: "KHL otrā ešelona klubos Daugaviņš gandrīz vienmēr bijis starp līderiem"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Apskatnieks: "KHL otrā ešelona klubos Daugaviņš gandrīz vienmēr bijis starp līderiem"
Kaspars Daugaviņš. Foto: Aleksandrs Fjodorovs, sport-express.ru

Latvijas izlases uzbrucējs Kaspars Daugaviņš jaunajā sezonā spēlēs Maskavas apgabala "Vityaz". Krievu hokeja apskatnieki sliecas uzskatīt, ka šis hokejists ir nonācis sev atbilstošā komandā.

"Izvestia" apskatnieks Aleksejs Fomins: "Kaspars Daugaviņš jau sen ir viens no spēcīgākajiem un stabilākajiem uzbrucējiem KHL. Otrā ešelona klubu līmenī latviešu uzbrucējs gandrīz vienmēr bijis viens no līderiem. To viņš pierādīja Ņižņijnovgorodas "Torpedo" un Maskavas "Spartak". 31 gadu vecais hokejists tagad mēģinās palīdzēt "Vityaz" komandai. Pēdējos piecos gados "Vityaz" ģenerālmenedžeris Igors Varickis ieguvis reputāciju kā viens no labākajiem līgas speciālistiem nedārgu leģionāru atrašanā. Viņam gadījušās arī kļūmes, bet pārsvarā leģionāri tur ir sekmīgi atstrādājuši par viņiem iztērētos līdzekļus."

Daugaviņa sezonas alga būs 35 miljoni Krievijas rubļi (apmēram 438 067 eiro), liecina KHL insaideru "ArenaBreda" publiskotā neoficiālā informācija.

Divkārtējais Gagarina kausa ieguvējs un hokeja speciālists Aleksejs Badjukovs: "Ārzemnieki var palīdzēt "Vityaz", taču vienmēr ir risks ar adaptācijas grūtībām. Bijuši gadījumi, kad pietiekami labi leģionāri "Vityaz" nav izšāvuši. Tā kā pagaidīsim sezonu un paskatīsimies, ko viņi parādīs. Var teikt, ka ar leģionāriem, Nailu Jakupovu un Kasparu Daugaviņu klubam jau ir divi labi uzbrūkošie virknējumi. Iespējams, vēl vajag pastiprināt aizsardzību."

Divkārtējais olimpiskais čempions un krievu hokeja aizstāvis Aleksandrs Koževņikovs šoreiz nekritizē latvieti: "Daugaviņš jau daudzus gadus ir spēcīgs cīnītājs KHL. Viņš spējīgs gan gūt vārtus, gan nostrādāt aizsardzībā, nevairās no spēka spēles. Domāju, ka "Vityaz" viņš būs savā vietā un nenolaidīsies zem sava līmeņa."

Atgādinām, ka aizvadītā sezonā Maskavas "Spartak" rindās Kaspars Daugaviņš 65 spēlēs sakrāja 44 (20+24) - punktu ziņā personiskais rekords šajā līgā. Izslēgšanas spēļu pirmās kārtas sērijā Maskavas "Spartak" vienībai nācās piekāpties Maskavas "Dynamo" (2-4). Maskavas apgabala "Vityaz" tikmēr Gagarina kausa pirmajā kārtā zaudēja Sanktpēterburgas SKA (0-4).

Izmantotie resursi:
iz.ru

  +2 [+] [-]

, 2020-05-11 15:25, pirms 4 gadiem
Daugava jau top klubos nav spēlējis khl
Tā ka neko gudru nepateica
Bet ar Vityaz var sanākt laba sezona, ko arī novēlam!

     [+] [-]

, 2020-05-11 17:08, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: Daugava jau top klubos nav spēlējis khl
Tā ka neko gudru nepateica
Bet ar Vityaz var sanākt laba sezona, ko arī novēlam!
Dynamo diezgan labs un TOP līmeņa klubs... Tikai tolaik komanda nebija tik spēcīga un laba, lai paņemtu kausu. Jo tad treneris vēl bija Vītoliņš kā galvenais.