Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

KHL lielākā zvaigzne Kaprizovs atsakās pagarināt līgumu ar CSKA un maina aģentu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

KHL lielākā zvaigzne Kaprizovs atsakās pagarināt līgumu ar CSKA un maina aģentu
Kirils Kaprizovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas čempiones Maskavas CSKA rezultatīvākais spēlētājs Kirils Kaprizovs atteicies no līguma pagarināšanas un gatavs pievienoties Nacionālās hokeja līgas klubam Minesotas "Wild", kam pieder tiesības uz uzbrucēju.

Maskavas CSKA ir Gagarina kausa ieguvēja 2019. gadā, bet aizvadītajā sezonā tā tika kronēta par regulārā čempionāta uzvarētāju. Kirils Kaprizovs bija vienības rezultatīvākais hokejists, bet viņš noraidījis CSKA piedāvājumu pagarināt līgumu un plāno doties uz Ziemeļameriku. Iepriekš Kaprizovam palīdzēja aģents Dens Milsteins, kurš pārstāv vairākus Latvijas spēlētājus, bet tagad tiek vēstīts, ka Kaprizovs nolēmis parakstīt līgumu ar citu aģentu, kuram ir NHL Spēlētāju asociācijas sertifikāts.

Kaprizova pievienošanās Minesotas "Wild" bija tikai laika jautājums, taču situācija pasaulē ieviesusi nelielas izmaiņas. Ja iepriekš bija plānots, ka krievu uzbrucējs "Wild" pievienosies pirms nākamās sezonas, tad tagad plāns mainījies – ja NHL sezona atsāksies, tad Kaprizovs vēlas debitēt nekavējoties, un "Wild" vadība viņa vēlmi apstiprinājusi. Tas ļautu Kaprizovam ātrāk tikt pie labāka līguma. Noteikumi paredz, ka viņam vispirms jāparaksta divu gadu debitanta līgums. Ja viņš laukumā dotos jau šīs sezonas turpinājumā, tas dzēstu līguma pirmo gadu.

22 gadus vecais Novokuzņeckas hokeja audzēknis kļuvis par KHL labāko snaiperi pēdējās divās sezonās, gūstot attiecīgi 33 un 30 vārtus. Šajā sezonā viņš 57 mačos sakrāja 62 punktus, būdams trešais rezultatīvākais spēlētājs līgā – viņu apsteidza tikai Vadims Šipačovs un Dmitrijs Jaškins no Maskavas "Dynamo". Kaprizova kontā ir ne tikai Gagarina kauss, bet arī 2018. gada olimpisko spēļu zelts, pie tam viņš kļuva par turnīra labāko snaiperi. Kaprizovs kopā ar Ņikitu Gusevu bija fināla pret Vāciju galvenie varoņi.

Izmantotie resursi:
https://theathletic.com/1738232/202...

  -1 [+] [-]

, 2020-04-11 21:08, pirms 4 gadiem
kāds uzvārds, tāds raksturs..

  +3 [+] [-]

, 2020-04-11 21:26, pirms 4 gadiem
hubert rakstīja: kāds uzvārds, tāds raksturs..
Kāds sakars? Aģenta maiņa ir normāls process, čalis grib spēlēt NHL.
Jā, baigās kaprīzes.

     [+] [-]

, 2020-04-12 10:17, pirms 4 gadiem
bet uzvārds smieklīgs