Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" saglabā KHL rezultatīvāko duetu – Jaškins piekrīt jaunam līgumam

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Dynamo" saglabā KHL rezultatīvāko duetu – Jaškins piekrīt jaunam līgumam
Vadims Šipačovs un Dmitrijs Jaškins. Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" spējis vienoties ar Čehijas izlases uzbrucēju Dmitriju Jaškinu par jaunu līgumu. Viņš aizvadītajā sezonā bija līgas otrais rezultatīvākais spēlētājs.

Maskavas "Dynamo" vadība neslēpa, ka jauns līgums ar Dmitriju Jaškinu ir galvenā prioritāte, un šodien situācijai tuvu stāvošs avots pavēstījis, ka abām pusēm izdevies vienoties par sadarbības turpināšanu. Izskanējusi informācija, ka "Dynamo" par līguma parakstīšanu vēstīs jau tuvāko dienu laikā.

Aizvadītajā sezonā Jaškins bija "Dynamo" labākais vārtu guvējs, pretinieku vārtsargus pārspējot 31 reizi. Viņš 58 spēlēs sakrāja 63 punktus, būdams otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā un arī visā līgā. Viņam priekšā atradās tikai Vadims Šipačovs, un centra uzbrucējam jau ir līgums uz nākamo sezonu.

Gagarina kausa pirmajā kārtā "Dynamo" ar 4-2 pieveica Maskavas "Spartak", un Jaškins sešās spēlēs izcēlās ar trim vārtiem un trim piespēlēm. Tika vēstīts, ka uzbrucējs apsver domu par atgriešanos Ziemeļamerikā, bet jādomā, ka "Dynamo" spēja piedāvāt pievilcīgus nosacījumus.

No 2012. līdz 2019. gadam Jaškins spēlēja otrpus okeānam. Nacionālajā hokeja līgā viņš pārstāvējis divas komandas – Sentluisas "Blues" un Vašingtonas "Capitals". 303 mačos viņa kontā ir 69 punkti.

Viņš ir krievu hokejista Alekseja Jaškina dēls. Jaškins vecākais karjeras pēdējās 12 sezonas aizvadīja Čehijā, kur piedzima Dmitrijs. Viņš pārstāvējis Čehijas U18, U20 un pieaugušo izlases.

Maskavas "Dynamo" aizvadītajā sezonā pārstāvēja arī latviešu uzbrucējs Miks Indrašis, kurš 30. aprīlī kļūs par brīvo aģentu. Viņa aģents paudis, ka notiek sarunas par palikšanu komandā. Savukārt portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka interesi par Indraši izrāda Čeļabinskas "Traktor".

Izmantotie resursi:
https://rsport.ria.ru/20200411/1569...