Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Bobs Hārtlijs: "Padomju Savienības laiks ir beidzies"

Bobs Hārtlijs: "Padomju Savienības laiks ir beidzies"
Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Omskas "Avangard" treneris Bobs Hārtlijs pēc uzvaras sērijā pār Kazaņas "Ak Bars" atzina, ka ir vērtīgi sēriju noslēgt tik ātri, jo tad hokejistiem ir laiks, lai spēlētāji varētu sadziedēt mikrotraumas un atvilkt elpu.

Omskas "Avangard" ''play-off'' pirmajā kārtā pārliecinoši pārspēja Kazaņas "Ak Bars", sērijā ar 4-0 izslēdzot pagājušās sezonas čempioni no Gagarina kausa izcīņas. Pusfinālā "Avangard" pretim stāsies Astanas "Barys", kas sērijas septītajā spēlē pārspēja "Torpedo" ar Sandi Ozoliņu treneru korpusā. Pēc uzvaras sērijā pār "Ak Bars" savu komentāru sniedza Bobs Hārtlijs.

''Panākuma noslēpums spēlē pret "Ak Bars"? Tas ir rezultāts tam, ka katrs spēlētājs deva savu ieguldījumu šai uzvarai. Mums komandā nav superzvaigznes vai darba zirgu. Visi izpildīja kopējo uzdevumu un katru komponentu – vai tas bija vairākums, mazākums, vārtsarga spēle, aizsardzība vai uzbrukums, visi atstrādāja pēc maksimuma. Tieši pateicoties tam mums arī izdevās sasniegt tik labu rezultātu pret tik spēcīgu pretinieku,'' iesāk Bobs Hārtlijs.

Uz jautājumu, vai tas ir labi, ka komanda tik ātri noslēdza sēriju, kurai tagad ir vairāk brīva laika, treneris atzina, ka pēc viņa domām labāk ir sēriju beigt pēc iespējas ātrāk, jo vairākiem hokejistiem ir mazas mikrotraumas, kuras šajā starplaikā var novērst.

Uz jautājumu, kādu brīvību treneris deva spēlētājiem - vai viņi ir brīvi, vai tieši otrādi – trenējas un dzīvo armijas režīmā, Hārtlijs noteica, ka ''Padomju Savienības laiks ir beidzies. Mēs šobrīd dzīvojam 2019.gadā. Uzskatu, ka trenerim ir jātic saviem spēlētājiem. Viņiem ir nepieciešams laiks, kuru pavadīt kopā ar savām ģimenēm, pārlādēties. Tas vienmēr ir svarīgi. Nepieciešams, lai ķermenis un galva saņemtu atpūtu. Šobrīd viņi ir svaigi un enerģijas pilni, kas ir lieliski. Katram trenerim ir sava recepte, tāpēc grūti teikt, kura pieeja ir labāka vai sliktāka. To rādīs spēles rezultāts.”

Pirmo pusfināla spēli pret Astanas "Barys" "Ak Bars" aizvadīs 14.martā Astanā.

Izmantotie resursi:
Официальный сайт омского хоккейного клуба...


, 2019-03-11 09:23, pirms 5 gadiem
Uhh Bob. Krievijā šitā runāt nedrīkst
, 2019-03-11 09:35, pirms 5 gadiem
AlanRich rakstīja: Uhh Bob. Krievijā šitā runāt nedrīkst
Bobs šobrīd ir tādā stāvoklī, ka var runāt teju visu ko grib. Nepatiks viņš Krievijā, Šveice jau gaida...
, 2019-03-11 09:41, pirms 5 gadiem
Tā šaja gadījumā ir tikai humoristiska piezīme, runa ir par to ka daudzās Krievijas komandās liek visu laiku sēdēt treniņbāzēs, salīdziniet ar blakus raksta Krikunova (Maskavas Dinamo) teikto:

Jautāts par pēdējās spēles pārliecinošo uzvaru, speciālists saka: ''Nekas īpašs šajā spēlē nenotika. Vienkārši pateicu puišiem – ja gribat svinēt 8.martu mājās, lūdzu strādājiet. Laikam sagribēja. Pateicu viņiem, ka sievas paliks vienas un nav zināms, kas pēc tam notiks. Taču tagad rīt (8.martā) viņiem būs brīvdiena.
, 2019-03-11 09:46, pirms 5 gadiem
Padomju laiks beidzies, bet kamēr nenomainīsies 2-3 paaudzes, tikmēr domāšana paliks. Nu tas tā, cerot, ka iepriekšējās kļūdas tiks apzinātas un netiks atkārtotas
, 2019-03-11 10:00, pirms 5 gadiem
visu fuņu virsbiedrs savickijs ne tik sen ginamku ar solīja bāzē turēt. arī šeit ne visiem ir pienācis 2019. gads, arī lietotāji spotacentrā murgo par "bāzesklubiem" un citus savoku murgus.
, 2019-03-11 10:55, pirms 5 gadiem
Nu nez, nez, Bob. Ka tik puse fanu neboikotē nākamo spēli un neseko sankcijas no kluba vadības. Šitā izteikties par lielāko 20.gs ģeopolitisko katastrofu
, 2019-03-11 12:12, pirms 5 gadiem
Pirmo pusfināla spēli pret Astanas "Barys" "Ak Bars" aizvadīs 14.martā Astanā.

hmmm... vai tiešām? Ak Bars jau sen pa mājām un sēž pie TV, nemaz nezinot, ka Gatis Liepiņš viņiem ir paredzējis pusfinālu pret Baris, "Avangarda" vietā!
, 2019-03-11 14:31, pirms 5 gadiem
Banss rakstīja: visu fuņu virsbiedrs savickijs ne tik sen ginamku ar solīja bāzē turēt. arī šeit ne visiem ir pienācis 2019. gads, arī lietotāji spotacentrā murgo par "bāzesklubiem" un citus savoku murgus.
Savickis ir padomju laika cilvēks kurš nav labojams. Ar laiku šādi cilvēki izzudīs. Veidosies jauna paaudze kura zinās tikai par padomju laiku kā ļaunu murgu, bet vismaz nebūs pieredzējuši to.
, 2019-03-11 15:25, pirms 5 gadiem
perdbucim, hilsam un karalimhokejam šitas sūrstēs...
, 2019-03-11 17:49, pirms 5 gadiem
Pieminiet manus vardus,ka Hartlijs bus nakamais -RUSSIA treneris!
, 2019-03-11 18:50, pirms 5 gadiem
Naivie, kāda jaunā paaudze, krieviem ar mātes pienu tiek iebarota dzimtbūtnieciska pakļaušanās varai.
, 2019-03-11 19:17, pirms 5 gadiem
Pirmo pusfināla spēli pret Astanas "Barys" "Ak Bars" aizvadīs 14.martā Astanā kaut kas nav kartiba
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.