Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Atlant" pagarinājumā pieveic magņitku

"Atlant" pagarinājumā pieveic magņitku
Rejs Emerijs
Foto: ITAR-TASS

"Atlant" hokejisti ļoti nervozā un aizraujošā spēlē pagarinājumā ar 2:1 pieveica Magņitogorskas "Metallurg", izvirzoties vadībā arī visā ceturtdaļfināla sērijā - 1:0. Uzvaras vārtus guva Andrejs Zubarjovs.

"Atlant" un Magņitogorskas "Metallurg" komandu spēkošanās, iespējams, varētu būt viena no gaidītakajām starp visām ceturtdaļfināla sērijām. Abas komandas bez problēmām pārvarēja pirmo izslēgšanas kārtu, uzvarot pārliecinoši savus konkurentus ("Traktor" un "Torpedo") ar 3:0.

Spēles pirmajās minūtēs komandas spēlēja diezgan piesardzīgi, tādēļ bīstami momenti veidojās reti, kaut arī krietni vairāk ripu kontrolēja "Atlant". Spēles 15. minūtē ļoti rupji kļūdījās Rejs Emerijs, kurš burtiski uzdāvināja ripu viesu spēlētājam Tomašam Rolinekam, kurš šādu dāvanu nekavējoties izmantoja.

Par prieku mājinieku līdzjutējiem jau pēc divām minūtēm neveiksmīgi nospēlēja arī viesu vārtsargs Andrejs Mezins, kurš nespēja tvert nepārāk sarežģīto Aleksandra Bumagina metienu. Otrajā trešdaļā "Atlant" pārsvars, lielā mērā pateicoties vairākumiem, vēl vairāk pieauga, bet ne šajā, ne arī pēdējā trešdaļā vārtu guvumu neizdevās sagaidīt.

Jau no pirmajām pagarinājuma minūtēm savu meistarību nācās demonstrēt Andrejam Mezinam, kurš vairākkārt glāba savu komandu, bet spēles 69. minūtē pēc Andreja Zubarjova metiena glābējs nebija arī viņš - 2:1. "Atlant" tagad sērijā ir vadībā ar 1:0. Nākamā spēle jau rīt.

Izmantotie resursi:
khl.ru


, 2009-03-11 20:38, pirms 15 gadiem
Man likās, ka Mezins ielaida caur kājsargiem otro, itkā jau skaitās vārtsarga kļūda, no otras puses ļāva brīvi uzmest nemaz nebloķējot, tātad aizsargu kļūda, vārdu sakot neveiksmīga situācija!
, 2009-03-11 20:45, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Man likās, ka Mezins ielaida caur kājsargiem otro, itkā jau skaitās vārtsarga kļūda, no otras puses ļāva brīvi uzmest nemaz nebloķējot, tātad aizsargu kļūda, vārdu sakot neveiksmīga situācija!
nee vinjsh tuveejaa stuurii ielaida
, 2009-03-11 20:57, pirms 15 gadiem
lai vai kaa - favorits sajaa paarii ir atlants, viennozimigi - emerijs patreiz ir noteikti top3 labaakais ieks KHL, es jau pat vinju liktu kaa pirmo - jo speelee ne tikai ljoti labi, kaa to prot daudzi, bet arii ljoti stabilli - kas jau ne visiem izdodas!
, 2009-03-11 21:18, pirms 15 gadiem
Krokodils rakstīja: Man likās, ka Mezins ielaida caur kājsargiem otro, itkā jau skaitās vārtsarga kļūda, no otras puses ļāva brīvi uzmest nemaz nebloķējot, tātad aizsargu kļūda, vārdu sakot neveiksmīga situācija!
Tur nebija starp kājām, nedaudz virs kājsarga šķiet trāpija tuvējā stūrī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-03-12 19:23, pirms 15 gadiem
es viennozīmīgi par atlantu!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.