Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: donis7

Dinamo turpina vajāt problēmas ar spēlētājiem

diena.lv

Kā tiek ziņots interneta vietnē diena.lv - Rīgas Dinamo spēlētājus turpina nomocīt veselības problēmas.
"Vārtsargs Pruseks saķēra angīnu, tomēr ir cerība, ka līdz ceturtdienai viņš būs pilnībā atkopies. Vēdera vīruss nomocīja Edgaru Masaļski, tagad arī Maiku Iguldenu. Apslimis ir Ģirts Ankipāns. Arī man ir iekaisis kakls, un slimības gultā iegūlies pat komandas ārsts," Dienai atzina Rīgas Dinamo galvenais treneris Juliuss Šuplers.
Lai arī Dinamo sastāvā atgriezies Martins Karija - viņa iziešana laukumā ceturtdienas spēlē vēl ir uz jautājuma zīmes. Savukārt, Sandis Ozoliņš, kurš nepiedalījās spēlē pret Rīgas Dinamo fārmklubu, tikai pirmdien aizvadīja pirmos treniņus uz ledus pēc elkoņa iekaisuma.
Tomēr uz Kazaņu braukšot visi spēlētāji, bet tikai spēles dienā tikšot lemts, kuri izies uz ledus pret AK Bars.

Izmantotie resursi: diena.lv


, 2009-11-10 10:59, pirms 14 gadiem
Kā ziņo viens vārdā nenosaukts portāls, arī Muštukovam esot ceļgala trauma: parsportu.lv: parSportu.lv
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-10 11:16, pirms 14 gadiem
Atsaucos uz diena.lv.. Ozo tieshaam speeleeja 2as speeles peec operaacijas, bet varbuut shim peec tam atkal saakaas iekaisums!?

Bano tikai mīkstie! rakstīja: ...Sandis Ozoliņš, kurš nepiedalījās spēlē pret Rīgas Dinamo fārmklubu, tikai pirmdien aizvadīja pirmos treniņus uz ledus pēc elkoņa iekaisuma.

Vispār jau pēc elkoņa iekaisuma viņš aizvadīja 2 spēles: pret Spb ASK un Mn Dynamo....
, 2009-11-10 11:17, pirms 14 gadiem
Vēdera vīruss nomocīja Edgaru Masaļski

"Nomocīja" ir rakstīts pagātnes formā, vai tas nozīmē, ka vīrus ir izslimots un nu Edža ir gatavs stāvēt kastē?
, 2009-11-10 11:23, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Kā ziņo personīgie avoti, Krišam un Ozo līdz spēlēšanai vēl patālu. Katrā gadījumā veselības centrā redzami biežāk kā citur
Paklau bet Ozo kāja vai elkonis? Pēc spēles Minskā viņš konkrēti kliboja, bet tagad runā par elkoni.
, 2009-11-10 11:28, pirms 14 gadiem
Vel jau nav zinams kas ar Jekabu, vakar pamatigi dabuja ar ripu!
, 2009-11-10 11:33, pirms 14 gadiem
tas tik butu kautkas ja spelet nevaretu ne edzus ne pruses, ne pirmais rezervists mustokovs
varbut nemaz nebutu slikti, beidzot tiktu dota iepseja enkuzenam sevi paradit augsta limeni
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-10 11:57, pirms 14 gadiem
Tas noziimee, ka Cinkam tomeer ir nopietnas probleemas, diemzheel!

Bano tikai mīkstie! rakstīja: Nozagts no parsportu.lv
... - Vai Karija, kas šodien jau spēlēja, ir gatavs šīm izbraukuma spēlēm?
- Jā. Šajā izbraukumā dosies ne tikai Karija, bet arī Krišjānis Rēdlihs, Ozoliņš, kas šodien nespēlēja. Nevaru apgalvot, ka rīt vēl kāds nebūs saslimis. Tomēr ceru, ka jau rīt normālā kondīcijā būs tie, kas slimoja - Ankipāns, Masaļskis, Pruseks. Tomēr ir skaidrs, ka slimības bez sekām nepaliek, tāpēc kādā kondīcijā katrs būs, nepateikšu. Kā redzat šajā sarakstā ir abi vārtsargi. Brauks vairāk nekā vajag vienai spēlei, jo mums ir trīs spēles un paralēli notiks arī treniņi.
- Pēc spēles jums bija pagara saruna ar Jekimovu?
- Viņš ir talantīgs spēlētājs, tomēr turpmākais liktenis ir jāizlemj pašam. Mūsu noteikumus viņš zina, apjauš arī, kāds darbi viņu šeit gaida.
Vieglā režīmā šobrīd trenējas arī Ronalds Cinks. Ārsti par situāciju ar viņa muguru savu slēdzienu ir izdarījuši, un pēdējais vārds sakāms viņam pašam un arī jaunā hokejista vecākiem.
, 2009-11-10 12:06, pirms 14 gadiem
donis7 rakstīja: Tas noziimee, ka Cinkam tomeer ir nopietnas probleemas, diemzheel!
vecais jautājums: vai U20 vecuma un jaunākus spēlētājus iekļaut sastāvā nav pārāk liels risks viņu veselībai?
, 2009-11-10 12:17, pirms 14 gadiem
Man liekas, te ir pastrādājis kāds Krievu Šamanis
, 2009-11-10 12:19, pirms 14 gadiem
Abrags rakstīja: vecais jautājums: vai U20 vecuma un jaunākus spēlētājus iekļaut sastāvā nav pārāk liels risks viņu veselībai?
Izskatās, ka viņam tas krājies jau sen.
, 2009-11-10 12:23, pirms 14 gadiem
Ir kas jauns? rakstīja: Tas nozīmē, ka Jūlis jūt, ka katra spēle no svara, lai viņš saglabātu savu amatu. Ko darīt, ja negatavs Ozo bi labāks par citiem tobrīd pieejamajiem aizsargiem?
ar Jūli tur kāds sakars ir tikai tik tālu, ka viņš stingri neiebilda, kad Ozo rāvās spēlēt... un vainot par to viņu ir pilnīgs stulbums, viņš taču nav ārsts galu galā... un nevar arī noliegt to, ka Ozo klātbūtne mačā pret SKA lielā mērā arī veicināja šādu komandas sniegumu
, 2009-11-10 12:32, pirms 14 gadiem
Vajag vairāk terapistus nolīgt!
, 2009-11-10 12:33, pirms 14 gadiem
Man, savukaart, radaas jautaajums: Cik nopietnas un profesionaalas ir speeleetaaju veseliibas pirmssezonas paarbaudes!? Jo, spriezhot peec presee publiceetaa, Cinka mugurkaulam ir kaut kaadas nopietnas novirzes no normas, kas nevareeja paraadiities vienaa dienaa!

Abrags rakstīja: vecais jautājums: vai U20 vecuma un jaunākus spēlētājus iekļaut sastāvā nav pārāk liels risks viņu veselībai?
, 2009-11-10 12:39, pirms 14 gadiem
purva_velns rakstīja: Izskatās, ka viņam tas krājies jau sen.
tad jautājums, kādi ir cēloņi:
- nenobriedis organisms?
- nepietiekama medicīniskā aprūpe RD sistēmā?
- nelaimīga sagadīšanās?
- paša jaunieša nenopietna attieksme pret veselību (respektīvi, vēlme spēlēt RD ir lielāka nekā to atļauj organisms)?
-
, 2009-11-10 12:45, pirms 14 gadiem
es teiktu, ka pēdējais (tā vēlme)

grūti, protams, kaut ko spriest nezinot konkrētāk, kas tieši viņam gadījies, tomēr parasti problēmas ar mugurkaulu nerodas, ne vienā dienā, ne pat vienā mēnesī (ja vien tā nav kāda smaga trauma)
, 2009-11-10 12:51, pirms 14 gadiem
"Ārstu pārbaudē Cinka mugurkaulam konstatētas nopietnas novirzes no normas un tālāka spēlēšana var būt kaitīga jaunā hokejista veselībai."

parsportu.lv: parSportu.lv

zzk rakstīja: es teiktu, ka pēdējais (tā vēlme)

grūti, protams, kaut ko spriest nezinot konkrētāk, kas tieši viņam gadījies, tomēr parasti problēmas ar mugurkaulu nerodas, ne vienā dienā, ne pat vienā mēnesī (ja vien tā nav kāda smaga trauma)
, 2009-11-10 12:52, pirms 14 gadiem
Pats komiskākais, ka arī komandas ārsts saslimis. Tur taču tiešām jābūt kādam lāstam.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-10 13:26, pirms 14 gadiem
Avery rakstīja: Kāds tad tas baigais risks? 19 gadi ir normāls vecums sportistam, it sevišķi, ja spēlē pa 5 min līgā, kur spēka paņēmieni ir diezgan reti. Stamkoss, Del Zotto, Tavaress, Kuļikovs un vēl kādi 10 U20 spēlētāji kapā pa 20 min NHL, kur bortā liek katrā maiņā. Un, cik dzirdēts RD ir ļoti profesionāla medicīniskā aprūpe.
redzi, tie Stamkoss, Tavaress u.c. Tevis minētie ir tikai daži spēcīgākie un fiziskāk attīstitākie. Pārējie 99% spēlē junioru līgās. Kuras tieši tāpēc ir arī radītas. Vot pasaki, piemēram, tad kāda velna pēc ir vecuma ierobežojums AHL (ja nemaldos ne mazāk 19 vai 20 gadi; izņēmums ir eiropieši)?

RD profesionāla medicīnas aprūpe? un kāds tad viņiem ir tas medicīniskais personāls? Ārsts un 2 fizioterapeiti! Protams, salīdzinot, piemēram, ar LM tā ir ļoti profesionāla medicīniskā aprūpe.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-10 14:05, pirms 14 gadiem
Avery rakstīja: Vecuma ierobežojumi AHL ir biznesa dēļ. No junioriem uz NHL drīkst pacelties, bet uz AHL nē. Jo junioru komandas arī ir biznesi ar īpašniekiem un ienākumiem. NHL spēlē meistarīgākie jaunie, tas pats Filatovs pagājušogad svēra 160 mārciņas jeb aptuveni 72 kg kad NHL hattriku uztaisīja.
Tad no cik gadiem drīkst spēlēt KHL? No 21? Ja Cinks, tieši viņš, ir tik fiziski vājš, ka nevar 19 gados spēlēt 5 min KHL, tad viņš nevarētu spēlēt arī 20 min 20 gados.
Ārsts + divi fizioterapeiti + ātrā palīdzība ar diviem negadījumu mediķiem ir ļoti pieklājīgs medicīniskais nodrošinājums spēles laikā. šaubos vai NHL ir vairāk. Āris Aivars ir viens no vadošajiem sporta ārstiem Latvijā, ja nemaldos, viņam ir sava klīnika ar ļoti modernu aprīkojumu
svars cipars kilogramos jau nenorāda, cik nobriedis ir organisms, tā ka arguments nevietā!
redzi, tā arī droši vien ir tā kļūda - tās 20 minūtes; it kā fiziski puisis tās var izturēt, taču tas atstāj nopietnas sekas organismam.

NHL ir nopietnāks personāls; palasi pats - Blogs: Hokejistu medicīniskā aprūpe Ziemeļamerikā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-11-11 17:10, pirms 14 gadiem
Svaki prieks DInamo Veixmi Muštukovam, Enkuzenam un visiem parejiem Dinamiešiem!
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.