Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Kunlun Red Star" bez Kuldas zaudē Hantimansijskā

Artjoms Jeļisejevs
Artjoms Jeļisejevs

"Kunlun Red Star" bez Kuldas zaudē Hantimansijskā
Pekinas "Kunlun Red Star"
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) čempionātā zaudējumu otrdien cieta Pekinas klubs "Kunlun Red Star", kas šoreiz spēlējot bez latviešu aizsarga Artūra Kulda, viesos ar 1:2 atzina Hantimansijskas "Yugra" pārākumu. 12. uzvaru pēc kārtas izcīnīja Helsinku "Jokerit", savukārt "Amur" savā laukumā dramatiskā cīņā pieveica Magņitogorskas "Metallurg".

Mačā Hantimansijskā starp vietējo „Yugra” un Pekinas „Kunlun Red Star” spēles pirmā trešdaļa aizritēja ar itin ievērojamu „Yugra” hokejistu pārsvaru, par ko liecina metienu attiecība- 16:6 par labu Hantimansijskas klubam. „Kunlun Red Star” hokejisti prasmīgi aizsargājās, neļaujot sāncenšiem atklāt rezultātu.

Pirmās trešdaļas izskaņā „Yugra” sastāvā sekoja 5+20 noraidījums, kuru Ķīnas klubs nerealizēja, bet vienādos sastāvos komandas nospēlēja tikai minūti un viesiem atkal bija vairākums. Cīnoties skaitliskajā vairākumā septiņas minūtes, „Kunlun Red Star” rezultātu atklāt nespēja. Otrās trešdaļas izskaņā „Kunlun Red Star” beidzot atklāja rezultātu – Voiteks Voļskis panāca 0:1. Taču viesu prieki bija īsi, jo 19 sekundes pirms otrā pārtraukuma „Yugra” realizēja skaitlisko vairākumu, 1:1 panākot Veli Mati Savinainenam.

Savukārt trešās trešdaļas pašā ievadā Savinaniens ar precīzu raidījumu jau izvirzīja „Yugra” vadībā (2:1). Nonākot iedzinējos, „Kunlun Red Star” hokejisti sāka uzbrukt aktīvāk, taču uzlauzt mājinieku aizsardzību viņiem neizdevās. Turklāt arī „Yugra” hokejisti atbildēja ar asiem pretuzbrukumiem, viens no kuriem varēja beigties ar trešo vārtu guvumu, taču Konstantīna Majorova izrāvienu pret vārtiem apturēja „Kunlun Red Star” vārtsargs Tomijs Karhunens. Līdz pamatlaika beigām rezultāts nemainījās, lai gan galotnē „Kunlun Red Star” nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju un cīnījās sešatā pret četriem „Yugra” hokejistiem.

Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda šoreiz mačam netika pieteikts. Viens no mača galvenajiem tiesnešiem bija Andris Ansons.

Citās spēlēs jau 12. uzvaru pēc kārtas izcīnīja Helsinku „Jokerit”, kas izbraukumā ar 3:0 pārspēja Čeļabinskas „Traktor” vienību. Divus vārtus guva Metju Gilrojs, bet kārtējā rezultatīva piespēle Eli Tolvanena kontā.
Darmatiski notikumi risinājās Habarovskā, kur vietējā „Amur” mačā pret Magņitogorskas „Metallurg” divas reizes nonāca iedzinējos ar divu vārtu deficītu (0:2, 2:4), taču trešajā trešdaļā prāta atspēlēties, bet pagarinājumā izraut uzvaru ar 5:4.

KHL spēles, 10.oktobris

SpēleRezultāts
Amur - Metallurg5:4 PL
Avangard - Barys3:4
Traktor - Jokerit0:3
Yugra – Kunlun Red Star2:1
Avtomobilist – Vityaz5:3

Izmantotie resursi:
Хоккей – Континентальная Хоккейная Лига –...

     [+] [-]

, 2017-10-10 19:47, pirms 7 gadiem
kulda nespēlē, soča nespēlē, karsums un daugava ar. Pabriesmīgi klusi visi ... nav diezko rožains skats... ģinama pa beigām plosās....labi ka bukiji kautko met

     [+] [-]

, 2017-10-10 19:54, pirms 7 gadiem
sudigi mums tie speletaji,zheel ka vismaz viena zvaignzne nav,ka Sloveniem Kopitars

     [+] [-]

, 2017-10-10 19:56, pirms 7 gadiem
markkomartins rakstīja: kulda nespēlē, soča nespēlē, karsums un daugava ar. Pabriesmīgi klusi visi ... nav diezko rožains skats... ģinama pa beigām plosās....labi ka bukiji kautko met
Nu Kulda laikam netiek sastava, cik var noprast. Socam trauma, bet Karsuma un Daugavina komandam sodien vienkarsi nav spelu.

  +1 [+] [-]

, 2017-10-10 20:00, pirms 7 gadiem
EsIrLetinsh rakstīja: Nu Kulda laikam netiek sastava, cik var noprast. Socam trauma, bet Karsuma un Daugavina komandam sodien vienkarsi nav spelu.
ne jau par šodienu iet runa... domāju vispār.... švaki iet.