Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

Karsumam piespēle "Dynamo" uzvarā

Karsumam piespēle "Dynamo" uzvarā
Mārtiņš Karsums
Foto: Vladislavs Proškins/F64

Pie rezultatīvas piespēles sestdien Kontinentālajā Hokeja līgā (KHL) tika Mārtiņš Karsums, kura pārstāvētā Maskavas "Dynamo" viesos ar 3:1 apspēlēja Ņižņekamskas "Neftekhimik". Spēles aizvadīja arī citas latviešu pārstāvētās komandas.

Maskavas "Dynamo" ar Mārtiņu Karsumu izbraukumā apspēlēja Ņižņekamskas "Neftekhimik" - 3:1. Karsums asistēja Maksimam Karpovam uzvaras vārtu guvumā pirmās trešdaļas 18. minūtē. Mārtiņš laukumā bija 13 minūtes un deviņas sekundes, veica trīs spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, saņēma divas soda minūtes un dalītu labāko lietderības koeficientu komandā (+2).

Pētera Skudras vadītā Ņižņijnovgorodas "Torpedo" mājās ar 3:1 pieveica debitanti "Red Star" no Ķīnas. Kaspars Daugaviņš spēlēja 19 ar pusi minūtes, uzvarēja trijos no pieciem iemetieniem un sakrāja pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Vladivostokas "Admiral" un Oskars Bārtulis ar 5:6 izbraukumā zaudēja "Sochi" vienībai. Komandas kapteinis uz ledus bija 22 ar pusi minūtes, veica četrus metienus pa vārtiem, saņēma divas soda minūtes un tika pie negatīva lietderības koeficienta (-1).

Artūra Kuldas pārstāvētā Helsinku "Jokerit" ar 1:3 viesos piekāpās Magņitogorskas "Metallurg". Kulda laukumā bija 16 minūtes un 41 sekundi, bloķēja vienu metienu, veica vienu spēka paņēmienu un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu (-1).

KHL regulārā sezona, 10. septembris

SpēleRezultāts
Salavat Yulaev - Dinamo Mn1:2
Metallurg Mg - Jokerit3:1
Neftekhimik - Dynamo1:3
Spartak - Amur1:0
Ak Bars - Vityaz3:2 PM
Sochi - Admiral6:5
Torpedo - Red Star3:1

Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.