Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

Indrašim 1+1, "Dynamo" zaudē, bet nostumj rīdziniekus uz trešo vietu

Indrašim 1+1, "Dynamo" zaudē, bet nostumj rīdziniekus uz trešo vietu
Miks Indrašis (nr. 70) pret bijušo komandas biedru, Rīgas "Dinamo" aizsargu Uvi Balinski
Foto: www.dynamo.ru

Maskavas „Dynamo” un Latvijas izlases uzbrucējs Miks Indrašis atzīmējās ar vārtu guvumu un piespēli, taču viņa pārstāvētā komanda piedzīvoja zaudējumu pēcspēles metienu sērijā pret Ņižņijnovgorodas „Torpedo” ar 3:4.

Maču pret mājiniekiem maskavieši uzsāka neveiksmīgi, jau 10. minūtē ielaižot ripu savos vārtos, bet otrā perioda izskaņā „Torpedo” panāca jau 2:0. Pārtraukums nāca par labu „Dynamo”, jo drīz izdevās atspēlēt vienus vārtus, ko izdarīja Andrejs Aleksejevs pēc Indraša piespēles – 2:1. Jau nākamais „Torpedo” uzbrukums izrādījās rezultatīvs – 3:1, taču piecas minūtes pirms pamatlaika beigām Indrašis samazināja deficītu līdz minimumam – 3:2, bet vēl pēc minūtes Aleksejevs izlīdzināja rezultātu – 3:3, pamatlaikam noslēdzoties neizšķirti.

Arī papildlaikā vārti netika gūti, līdz ar ko sekoja pēcspēles metienu sērija, kurā „Torpedo” iemeta divas ripas viesu vārtos, savukārt, „Dynamo” spēja realizēt tikai vienu mēģinājumu, bet Indraša metienu atvairīja vārtsargs.

Latviešu uzbrucējs šajā turnīrā aizvadījis četras spēles, kurās sakrājis četrus (2+2) punktus. Neskatoties uz zaudējumu, „Dynamo” pacēlās uz otro pozīciju „Gubernatora kausa” kopvērtējumā, taču ja „Torpedo” rītdien svin uzvaru pamatlaikā, tad komanda noslīdēs uz trešo vietu.

Nākamo pārbaudes spēli „Dynamo” aizvadīs 15. augustā pret Habarovskas „Amur”, bet no 23. līdz 26. augustam piedalīsies tradicionālajā turnīrā „Maskavas mēra kauss”, kura spēlēs arī Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma „Spartak”.

Gubernatora kausa turnīra tabula

V.KomandaSp.UUPZPZVārtiP.
1.Avtomobilist4310013:811
2.Dynamo (Maskava)5202116:158
3.Dinamo (Rīga)5210212:128
4.Torpedo4111113:136
5.Spartak4012113:153
6.Dinamo (Minska)401039:172

Izmantotie avoti:
Хоккей. Хоккей. Список онлайн трансляций матчей...
Хоккейный клуб «Динамо» Москва
Торпедо Нижний Новгород - официальный сайт...


, 2018-08-10 21:49, pirms 6 gadiem
Mikus molodčiks! Pamazām formējas par komandas līderi. Krasava.
, 2018-08-10 21:52, pirms 6 gadiem
uzvara trīs punkti ne?
zaudējums papildlaika 1 punkts, uzvara papildlaika 2 punkti. Tavā tabula kkas nav kārtībā
, 2018-08-10 22:20, pirms 6 gadiem
zerishR rakstīja: uzvara trīs punkti ne?
zaudējums papildlaika 1 punkts, uzvara papildlaika 2 punkti. Tavā tabula kkas nav kārtībā
Jā, Spartakam jābūt 4 punktiem.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.