Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Bārtulim un "Admiral" otrā uzvara turnīrā Kazahstānā

Bārtulim un "Admiral" otrā uzvara turnīrā Kazahstānā
Oskars Bārtulis
Foto: www.hcadmiral.ru

Latvijas hokeja izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvētais Vladivostokas "Admiral" šodien svinēja uzvaru pārbaudes spēlē, ar 2:1 pārspējot Novokuzņeckas "Metallurg".

Astanā notiekošajā Kazahstānas prezidenta kausa izcīņā Oskars Bārtulis un Vladivostokas "Admiral" sacenšas ar Novokuzņeckas "Metallurg", Astanas "Barys" un Hantimansijskas "Yugra". Vakar "Admiral" ar 2:1 uzveica "Yugra", bet šodien ar tādu pašu rezultātu pārspēja arī "Metallurg".

Bārtulis spēlēja nomināli otrajā maiņā un ar rezultativitāti neizcēlās. Vakar latviešu aizsarga rēķinā bija divas soda minūtes. Interesanti, ka vakardienas spēlē Bārtulis bija komandas kapteinis.

Savu pirmo spēli "Admiral" rindās šodien aizvadīja krievu vārtsargs Igors Bobkovs, kurš atvairīja 22 no 23 metieniem. Iepriekšējās sezonās viņš cīnījās Ziemeļamerikā, Anaheimas "Ducks" sistēmā. 2014./15. gada sezonā Bobkovs pārsvarā spēlēja Jūtas "Grizzlies", kur 34 mačos ielaida vidēji 2,58 ripas un atvairīja 91,8% pretinieku metienu. "Admiral" rīt būs atpūta, bet parīt tiks aizvadīta trešā spēle Astanas turnīrā (pret mājinieci "Barys").

Izmantotie resursi:
Континентальная хоккейная лига : Чемпионат...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-08-10 18:07, pirms 9 gadiem
Jokerit 2015-16 sezonas reklama
https://www.youtube.com/watch?v=qC0...