Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Hārtlija "Avangard" pagarina līgumu ar Čudinovu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Hārtlija "Avangard" pagarina līgumu ar Čudinovu
Maksims Čudinovs. Foto: khl.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kas pagājušajā sezonā sasniedza Gagarina kausa finālu, pagarinājis līgumu ar 29 gadus veco aizsargu Maksimu Čudinovu.

Regulārajā čempionātā Čudinovs laukumā devās 59 mačos, izceļoties ar deviņiem vārtiem un desmit rezultatīvām piespēlēm, kas deva trešo vietu "Avangard" rangā. Izslēgšanas cīņās aizsarga kontā 19 spēles, kurās izdevās gūt trīs vārtus un sakrāt septiņus punktus. Tā bija otrā vieta komandā, atpaliekot tikai no kanādieša Kodija Fransona.

Jaunais līgums ar Čudinovu pagarināts uz vienu sezonu. Vērts atzīmēt, ka viņa spēles laiks izšķirošajos mačos bija mazāks nekā iepriekš – no 20:11 regulārajā sezonā tas noslīdēja līdz 16:15 minūtēm.

Pieredzējušais hokejists aizpagājušo sezonu sāka Sanktpēterburgas SKA, tur spēlējot jau no 2012. gada, bet sezonas vidū viņš nonāca "Avangard" rīcībā. Čudinovs karjeras laikā gan kļuvis par pasaules čempionu (2014. gadā), gan izcīnījis Gagarina kausu (2015. un 2017.). Tāpat viņš divreiz piedalījies Zvaigžņu spēlē un ticis iekļauts sezonas simboliskajā komandā.

Izmantotie resursi:
https://twitter.com/hcavangardomsk/...