Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

CSKA prezidents paziņo, ka sastāvs nākamajai sezonai ir nokomplektēts

CSKA prezidents paziņo, ka sastāvs nākamajai sezonai ir nokomplektēts
Maskavas CSKA kapteinis Sergejs Andronovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas čempiones Maskavas CSKA prezidents Igors Jesmantovičs norādījis, ka sastāva veidošana nākamajai sezonai ir beigusies.

"Spēlētāju selekcijas darbs ir beidzies. Par uzvārdiem dzirdēsiet pēc pāris dienām. Darbs nākamajai sezonai ir beidzies – nevis gandrīz, bet par 100%," teica Jesmantovičs. Skaidrs, ka komandai pievienosies čehu uzbrucējs Jirži Sekāčs, bet citus uzvārdus viņš pagaidām nenosauca.

"CSKA atgriezīsies savējais, kurš tagad spēlēja Nacionālajā hokeja līgā. Negribētos tagad nosaukt vārdu, jo viņam vēl ir līgums līdz jūnija beigām," pauda Jesmantovičs. "Uzlabosim savu spēli, strādāsim vairāk, jo apzināmies, ka saglabāt titulu ir grūtāk nekā to izcīnīt."

Komandā paliks arī vārtsargu treneris Sergejs Naumovs, bijušais Latvijas izlases spēlētājs.

Maskavas komanda pirmo titulu izcīnīja, finālā ar 4-0 pieveicot Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard". CSKA arī bija regulārā čempionāta uzvarētāja, savācot 106 punktus, kas bija par trim vairāk nekā tuvākajai sekotājai Sanktpēterburgas SKA.

Izmantotie resursi:
https://iz.ru/883733/aleksei-fomin/...


, 2019-06-10 12:55, pirms 5 gadiem
Vai kāds nav lietas kursā , kad plānots publicēt jaunās KHL sezonas kalendāru?
, 2019-06-10 12:59, pirms 5 gadiem
Kiselevičs? Lol, tad nu gan atradis, par ko intrigu dzīt.
, 2019-06-10 13:28, pirms 5 gadiem
FUNS rakstīja: Vai kāds nav lietas kursā , kad plānots publicēt jaunās KHL sezonas kalendāru?
Jūlijā
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.