Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Videls nesteidzas pagarināt līgumu ar "Barys"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Videls nesteidzas pagarināt līgumu ar "Barys"
Līnuss Videls. Foto: hcbarys.kz

Kontinentālās hokeja līgas klubs Nursultanas "Barys" piedāvājis jaunu līgumu zviedru uzbrucējam Līnusam Videlam, bet viņš pagaidām nesteidzas ar sadarbības pagarināšanu.

35 gadus vecais Līnuss Videls aizvadījis divas sezonas Rīgas "Dinamo" rindās. Nesenākā bija 2018./19. gada sezona, kad viņš 49 spēlēs guva 24 vārtus un savāca 48 punktus, aizvadot savu labāko sezonu karjerā. Videls tika izvēlēts dalībai Zvaigžņu spēlē, tomēr savainojuma dēļ nevarēja piedalīties.

"Dinamo" gribēja turpināt sadarbību ar zviedru, taču nespēja piedāvāt konkurētspējīgu līgumu, tāpēc Videls nonāca Nursultanas "Barys" rindās. Regulārajā čempionātā uzbrucējs 37 mačos iekrāja 30 punktus, bet piecās izslēgšanas spēlēs viņa kontā četri punkti. "Barys" Austrumu konferencē bija izsēta ar otro numuru un Gagarina kausa pirmajā kārtā ar 4-1 pārspēja Magņitogorskas "Metallurg".

Videls pēc sezonas beigām kļuvis par brīvo aģentu, bet "Barys" vēlas viņu noturēt savās rindās. Zviedrs jau saņēmis jauna līguma piedāvājumu, tomēr Videls pagaidām nesteidzas ar tā parakstīšanu. KHL ietvaros Videls tikai vienu reizi nākamo sezonu sācis tajā pašā komandā, kurā pabeidza iepreikšējo, pie tam tas notika 2012. gadā.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/a...