Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Maskavas "Dynamo" pagarina līgumus ar trim spēlētājiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Maskavas "Dynamo" pagarina līgumus ar trim spēlētājiem
Daniils Tarasovs. Foto: Tass/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Maskavas "Dynamo" vienojies par jauniem līgumiem ar trim spēlētājiem – aizsargu Mihailu Grigorjevu, uzbrucējiem Andreju Aleksejevu un Daniilu Tarasovu.

Ar Mihailu Grigorjevu un Andreju Aleksejevu parakstīti līgumi uz vienu sezonu, kamēr Daniils Tarasovs ticis pie divu gadu līguma. Tarasovs arī bija rezultatīvākais no trijotnes – viņš regulārajā čempionātā aizvadīja 52 spēles, kurās guva 17 vārtus un sakrāja 32 punktus. Viņš ar vēl diviem spēlētājiem dalīja "Dynamo" otrā labākā snaipera godu.

Aleksejevs laukumā devās 48 spēlēs un tika pie 17 punktiem, bet Grigorjevs 45 mačos iekrāja četrus punktus. Visiem līgumi būtu beigušies aprīļa izskaņā.

"Dynamo" galvenā prioritāte joprojām paliek čeha Dmitrija Jaškina noturēšana. Viņš ar 31 vārtu guvumu bija komandas labākais snaiperis, bet apsver došanos uz Ziemeļameriku. Savukārt Mika Indraša aģents izteicās, ka latvietis labprāt paliktu "Dynamo" rindās. Indrašis 41 spēlē sakrāja 24 punktus.

Izmantotie resursi:
https://www.sport-express.ru/hockey...