Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Krievu treneris: "KHL neko nezaudēs, ja tajā vairs nespēlēs "Slovan""

Krievu treneris: "KHL neko nezaudēs, ja tajā vairs nespēlēs "Slovan""
''Slovan'' treneri
Foto: Dmitry Feoktistov/TASS - Scanpix

''Redzams, ka ''Slovan'' Kontinentālās hokeja līgā (KHL) nav spējīgs konkurēt, un vienkārši aizņem vietu. Ja ''Slovan'' nebūs KHL, mēs neko nezaudēsim,'' krievu treneris Jurijs Novikovs.

Bratislavas "Slovan" šogad KHL čempionātā ar 33 izcīnītajiem punktiem bija vājākā komanda. Nesen komandas galvenais treneris Vladimirs Oršags, komandas sporta direktors Oldržihs Štefls, kā arī citi pārstāvji sāka veikt pirmās sarunas par komandas nākotni. Šobrīd zināms, ka marta beigās tiks paziņots par komandas nākotni.

''''Slovan'' nav apmierināts ar sportisko sastāvu, finansēm un komandas menedžmentu. Mums neizdevās vienoties ar investoru, taču mēs pie tā strādājam. Mēneša beigās paziņosim to, vai ''Slovan'' nākamsezon spēlēs KHL. Darīsim visu, lai spēlētu KHL un lai uzlabotu rezultātus. Komandas pārstāvji drīz lidos uz Maskavu, kur tiks risināti visi šie jautājumi. Sagaidām pozitīvu lēmumu,'' teikts komandas ziņojumā.

Tikmēr krievu treneris Jurijs Novikovs uzskata, ka KHL neko nezaudēs, ja tajā nespēlēs ''Slovan''. ''''Amur'', ''Admiral'' un ''Severstal'' absolūti nav sliktākas komandas par ''Slovan''. Tās pat ir labākas. KHL vēlme attīstīties ir pilnībā saprotama, taču tai domai ir jābūt kaut kādās saprāta robežās. Mēs redzam, ka ''Slovan'' neattīstās, un tur ir mūsu kļūda. Mēs viņus barojam no rokas, nekontrolējot neko. Mēs viņiem dodam naudu, sakot: ''Puiši, dzīvojiet labi.'' Ja mēs esam akcionāri, tad mums ir jākontrolē process. Ir jāseko tam, kā attīstās ''Slovan'' struktūra,'' saka Jurijs Novikovs.

''No vienas puses mēs rīkojāmies pareizi, bet, no otras puses, mums nebija drosmes iesaistīties šajās struktūrās. Tāpēc mēs nonācām pie tā, pie kā arī nonācām. Redzams, ka ''Slovan'' šeit nav spējīgs konkurēt un vienkārši aizņem vietu. Ja ''Slovan'' nebūs KHL, mēs neko nezaudēsim,'' uzskata speciālists.

Atgādināsim, ka nesen tika ziņots, ka "Slovan" ir vienu miljonu eiro liels parāds pret mājas halli. Ja vasaras laikā šī summa netiks samaksāta, tad Slovākijas vienībai būs jāmeklē cita arēna, kurā aizvadīt mačus.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат

Vai ''Slovan'' būtu jāturpina spēlēt KHL?

  • 175

  • 159



Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-03-10 23:35, pirms 5 gadiem
Ne jau nu Jurka Novikovs dod kādu rubli! Slovans saņēmās un saklapēja citus donorus, kad tas bija nepieciešams.
, 2019-03-10 23:50, pirms 5 gadiem
kas_es_856436297640153088 rakstīja: Drīz šādus vārdus var nākties dzirdēt arī Rīgai , ļoti ceru līdz tam nenonāks
lielakā daļa latvijas iedzīvotāju atbalsta DR aiziešanu no KHL čempja
, 2019-03-11 00:03, pirms 5 gadiem
Un Kuņluņ un Admiral , Amur , Sibirj , Minska Rīga atstājiet 16 komandas , sadaliet 4 divīzijas un kā vecajā čepmionāta formātā . 1 mēnesi saspringtu spēļu un pectam lai visi iet kartupeļus stādīt
, 2019-03-11 00:19, pirms 5 gadiem
Kaut Динамо Рига būtu nākošā sarakstā. Bet gan jau cilts tēvi tik viegli nelaidīs NABAGA rīdziniekus. #ParBrivuNilu #CCCPnr.1
, 2019-03-11 01:29, pirms 5 gadiem
neko nesaprotu.. tas Novikovs ir treneris, Slovan akcionārs vai KHL kaut kāds īpašnieks?

ko viņš īsti tur barojis??
, 2019-03-11 05:34, pirms 5 gadiem
Savickis ar fuņu gan daudz zaudēs, ja dinamku izmetīs krievi!
, 2019-03-11 05:36, pirms 5 gadiem
comon88 rakstīja: lielakā daļa latvijas iedzīvotāju atbalsta DR aiziešanu no KHL čempja
he.kaut kā neticas...
, 2019-03-11 11:45, pirms 5 gadiem
KHL pati ir pretdabisks veidojums! Laikam tomēr Kremlim viņš ir vajadzīgs! Tāpēc tādas runas ir smieklīgi divkosīgas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2019-03-11 18:54, pirms 5 gadiem
Vārds ''kontinentālā'' ir nevietā. Gazprom lietotāju līga būs daudz atbilstošāks nosaukums čekistu veidojumam.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.