Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Dynamo" iemet no centra, tomēr zaudē SKA, sērijā neizšķirts

"Dynamo" iemet no centra, tomēr zaudē SKA, sērijā neizšķirts
Mārtiņš Karsums
Foto: ska.ru

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā Sanktpēterburgas SKA savā laukumā ar 2:1 pieveica latviešu uzbrucēja Mārtiņa Karsuma pārstāvēto Maskavas "Dynamo", Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Rietumu konferences pusfināla sērijā panākot 1-1.

Gagarina kausa izcīņas pirmajā kārtā Mārtiņš Karsums un Maskavas "Dynamo" aizvadīja četrus pagarinājumus, tomēr piecās cīņās pieveica Pētera Skudras, Ģirta Ankipāna un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo". Maskavieši ar panākumu uzsāka arī konferences pusfinālu, pirms divām dienām ar 3:2 pārspējot zvaigžņoto Sanktpēterburgas SKA, ko vada kādreizējie "Dynamo" treneri - Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

Šovakar abas komandas Sanktpēterburgā aizvadīja otro dueli. Laukuma saimnieki pirmajā trešdaļā ar savu aktivitāti trīs reizes piespieda sāncenšus pārkāpt noteikumus, vairākumā iegūstot divu vārtu pārsvaru. 13. minūtē no vārtu priekšas rezultātu atklāja Jevgeņijs Ketovs, bet pusotru minūti līdz pārtraukumam SKA pārsvaru dubultoja Vadims Šipačovs, kurš ar metienu tālajā augšējā stūrī noslēdza skaistu kombināciju - 2:0.

Otrajā periodā SKA turpināja kontrolēt notikumus laukumā un vēl trīsreiz nonāca vairākumā, taču pieredzējušais Aleksandrs Jerjomenko vārtos darbojās pārliecinoši. Skaitlisko pārsvaru neizmantoja arī viesi, līdz ar to rezultāts uz tablo pirms pēdējām divdesmit minūtēm nemainījās.

Noslēdzošajā trešdaļā abas komandas kopā nopelnīja vēl 16 soda minūtes, sodītam tiekot arī Karsumam, tomēr vienīgie vārti tika gūti vienādos sastāvos. Sešas minūtes un 39 sekundes līdz pamatlaika noslēgumam intrigu atgrieza un rezultāta starpību līdz minimumam samazināja aizsargs Andrejs Kutejkins, kurš somu vārtsargu Miko Koskinenu, izdarot metienu no laukuma centra, pārsteidza nesagatavotu - 1:2.

Cenšoties izglābties, viesi priekšpēdējā minūtē nomainīja vārtsargu pret sesto laukuma spēlētāju, taču izvairīties no zaudējuma nespēja. Tādējādi Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā komanda pirms atgriešanās Maskavā sērijā panāca izlīdzinājumu (1-1).

Mārtiņš Karsums veidoja "Dynamo" pirmo uzbrucēju trijnieku, laukumā pavadīja 20 minūtes un 17 sekundes (ceturtais ilgākais spēles laiks komandā), tomēr ar rezultativitāti neizcēlās. Latviešu uzbrucējs divreiz meta pa vārtiem, vienreiz pārkāpa noteikumus un veica trīs spēka paņēmienus.

Otrā Rietumu konferences pusfinālā izlīdzinājumu sērijā panāca arī Jaroslavļas "Lokomotiv", kuras treneru korpusā strādā bijušais Latvijas valstsvienības un Rīgas "Dinamo" vārtsargs Sergejs Naumovs, izbraukumā ar 4:3 pārspējot regulārās sezonas uzvarētāju Maskavas CSKA. Uzvaru viesiem 54. minūtē nodrošināja Andreja Loktionova vārtu guvums.

Rietumu konference

DuelisRezultātsSērijā
SKA - Dynamo Maskava2:11-1
CSKA - Lokomotiv3:41-1

  -1 [+] [-]

, 2017-03-10 21:21, pirms 7 gadiem
pusfabrikāts
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2017-03-10 23:53, pirms 7 gadiem
IPS rakstīja: Ieslēdzu un pēc 5 min izslēdzu. Nevaru to debīlo vatņiku bakstīšanos izturēt.
klauns ka tik ie.irst komentaros
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-03-11 00:59, pirms 7 gadiem
Re LV jamacas ir metiens ir gols.elementari.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-11 03:54, pirms 7 gadiem
arhivsx rakstīja: Intelekts no tevis plūst aumaļām
Īstais par intelektu izsakās...

  -1 [+] [-]

, 2017-03-11 10:19, pirms 7 gadiem
Skatos, liela daļa no Hokeja heiteriem ir klāt kā štiki Ar ko gan NBA pērtiķbols būtu labāks par KHL? Ak nu jā, Krievu kolhozs ir nepolitkorekts pasākums, tur visi Baltie un heteroseksuāļi spēlē

  -1 [+] [-]

, 2017-03-11 10:21, pirms 7 gadiem
IPS rakstīja: Ieslēdzu un pēc 5 min izslēdzu. Nevaru to debīlo vatņiku bakstīšanos izturēt.
Protams, protams, līdz Varakļānu dīķa līgai kā līdz kosmosam!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2017-03-11 12:39, pirms 7 gadiem
a_burts_hokejdievs_795951075396374529 rakstīja: Skatos, liela daļa no Hokeja heiteriem ir klāt kā štiki Ar ko gan NBA pērtiķbols būtu labāks par KHL? Ak nu jā, Krievu kolhozs ir nepolitkorekts pasākums, tur visi Baltie un heteroseksuāļi spēlē
bija veikts pētījums par to cik daudz KHL ir heteroseksuāļi un cik nav?

     [+] [-]

, 2017-03-11 13:14, pirms 7 gadiem
ErvThePerv rakstīja: bija veikts pētījums par to cik daudz KHL ir heteroseksuāļi un cik nav?
Esmu pārliecināts,ka KHL gadījumā nekādi pētījumi nav nepiešiešami, jo tur, atšķirībā no KHL un Hokeja heiteru bara, visi kā viens ir heteroseksuāli!

     [+] [-]

, 2017-03-11 13:19, pirms 7 gadiem
IPS rakstīja: Sestdienas rīts un jau lopā
Ciroze varētu pasteigties!
Skauž, ka nevari atļauties baudīt alu, tik bieži, cik to daru es? Tāda nu ir mūsdienu vidusstatistikā Rīgas komunalkas dīkdieņa realitāte Par pēdējām kapeikām nopirktas planšete un stilīgas drēbes, lai zīmētos Rīgas ielās, ar to, kā faktiski nav, proti, materiālās labklājības, bet ledusskapī no bada nosprāgusī pele