Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

"Severstal" sporta direktors: "KHL ir tikai divas halles, kas pilnībā atbilst standartiem – mums un Rīgā"

"Severstal" sporta direktors: "KHL ir tikai divas halles, kas pilnībā atbilst standartiem – mums un Rīgā"
Artūrs Kulda. Foto: Romāns Kokšarovs, f64

Kontinentālās hokeja līgas klubs Čerepovecas "Severstal", kuru pārstāv Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda, atrodas Rietumu konferences pēdējā vietā. Tomēr vienības sporta direktors Mihails Horoškovs uzskata, ka satraukumam nav pamata un komanda netiks pazemināta uz Krievijas Augstāko līgu.

"Čerepovecas "Severstal" ir pilnīgi visa nepieciešamā infrastruktūra, lai komanda turpinātu spēlēt KHL. Pats galvenais – mums ir stabils finansējums," pauda Horoškovs. "Katru gadu tas bijis līmenī, nav bijuši nekādi sarežģījumi. Hokejistu līmenis, darbs un halle – viss Čerepovecā atbilst KHL līmenim. Šajā sezonā nopirkām jaunu autobusu, janvāra beigās hallē būs jauns video ekrāns, nākamajā sezonā būs jaunas apmales."

"Čerepovecā ir labākā gaisma līgā, tas tika atzīmēts apskatē, kas tika veikta 12. decembrī. Tāda gaisa vēl ir tikai Omskas arēnā, kas tagad diemžēl atrodas avārijas stāvoklī. Cik man zināms, ir tikai divas halles, kuras pēc tehniskā reglamenta pilnīgi atbilst KHL standartiem – Čerepovecā un Rīgā," pauda Horoškovs.

"Šajā sezonā 26 no 31 mājas spēles iespējams redzēt HD kanālā. Ja nekļūdos, tas ir labākais rādītājs visā līgā. Pagājušajā sezonā mums bija tikai 11 spēles. Mūsu klubs ar pārliecību skatās nākotnē, nav nekādu domu par VHL," sacīja Horoškovs.

Izmantotie resursi:
https://www.championat.com/hockey/a...


, 2019-01-10 22:35, pirms 5 gadiem
Ha, ja sāk šādu publisku aizstāvēšanās kampaņu, tad skaidrs, ka sabijušies un diezgan reāli ka izmetīs - pērn noturēja tikai negaidīti labie sportiskie rezultāti .. nu nepietiek tikai lampiņas ieskrūvēt
, 2019-01-10 23:03, pirms 5 gadiem
Ja autors nepaslinkotu pamanītu, ka pēdējā vietā ir Slovan...
, 2019-01-11 07:43, pirms 5 gadiem
Kārtējā nekrievu pilsēta ,jo Čerepoveca atrodas uz somugru zemes ,kur agrāk dzīvoja ižori.Tas par vēsturi,bet ja par to stabilo finansējumu,tad ,ja apgabalam sāks trūkt naudas,tad arī klubam tā strauji samazināsies.
, 2019-01-12 09:36, pirms 5 gadiem
Pec sportiska un un finansiali skatijuma jasuta zemak ir Admiral, algas nemaksa vai iekave, sniegums ari ta nekads, tacu ta ka tas jaunveidotais klubs noteikti neaiztiks un uzklups Amur, jo bija solits ka vismaz vienu samazinas, viss labak butu, ja to Kinas klubu aizvaktu nevienam vins nav vajadzigs pat ne pasiem Kinas skatitajiem, viniem vairak futbols interese.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.