Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Minskas treneris: "Kalniņš nospēlēja izcili"

Rolands Eliņš

Minskas treneris: "Kalniņš nospēlēja izcili"
Jānis Kalniņš
Foto: Dinamoriga.lv

Pēc Kontinentālās hokeja līgas spēles, kurā Rīgas "Dinamo" viesos pieveica Minskas "Dinamo" ar 3:1, Baltkrievijas komandas galvenais treneris Gordijs Dvaiers uzteica Jāņa Kalniņa spēli, nosaucot to par izcilu.

„Paldies Minskas komandai par labo spēli,” preses konferences ievadā sacīja Ģirts Ankipāns. „Savai komandai saku paldies par spēles uzdevumu izpildīšanu, par pašatdevi laukumā un goda nopelnīto uzvaru.”

„Vilšanās par šo maču,” savukārt izteicās Minskas kluba galvenais treneris Gordijs Dvaiers. „Protams, to sakot, nevēlos nenovērtēt Rīgas komandu, kas pēdējā laikā rādījusi labu sniegumu un labi spēlē aizsardzībā. Pirmie vārti mūs ļoti ietekmēja, varētu teikt, ka paveicās, ka nenotika nekas sliktāks. Pēc vārtu zaudējuma zaudējām ātrumu.”

„Otrajā periodā sākām veidot savas iespējas, un es domāju, ka Rīgas vārtsargs šodien spēlēja izcili,” turpināja Dvaiers. „Beigās, pēc nospēlētām 60 minūtēm, izrādījās, ka nebijām gatavi tikt pie rezultāta, neizdevās gūt vārtus līdz pašai spēles izskaņai, kas izrādījās pārāk vēlu. Nešaubīgi varu teikt, ka uzbrukumā mums pietrūka konsekventi labu darbību. Izveidojām dažas iespējas, bet nespējām tās izmantot, un Rīgas izcilais vārtsargs noteikti bija šī mača galvenais varonis.”

Savukārt Frenks Razgals, kurš guva „Dinamo” pirmos vārtos, dalījies viedoklī sava kluba mājaslapā: “Spēlei bijām labi sagatavojušies. Gan taktiski, gan attieksmē bijām gatavi šim mačam. Neko viņiem neatļāvām.”
“Biju aiz vārtiem un neko daudz nedomāju. Redzēju, ka vārtsargs varētu nepamanīt metienu. Treneri vienmēr saka, lai lienam uz vārtiem. To arī darīju un paveicās, ka iemetu,” turpināja Razgals.

“Nekad nevar zināt, kas notiks. Viņi bija uz emocionāla pacēluma viļņa. Laiks vēl daudz – pusotra minūte. Mums galvenais bija neradīt paniku un nospēlēt mierīgi līdz galam. Turpināt spēlēt savu spēli un nedot iespējas izlīdzināt.” Savukārt nākamo spēli rīdzinieki aizvadīs pirmdien pret “Vitjaz”. “Jāstrādā tālāk. Arī pirmdien jāspēlē par 100 procentiem, tad rezultāts neizpaliks,” sacīja Razgals.

Izmantotie resursi:
https://hcdinamo.by/news/video/prya...
https://www.dinamoriga.lv/lv/zinas/...

  +9 [+] [-]

, 2017-12-09 20:23, pirms 6 gadiem
Viens no labākajiem līgā , ko var gribēt ?

  +5 [+] [-]

, 2017-12-10 00:21, pirms 6 gadiem
šogad stabīls 1. nr.... nesaprotu kāpēc sezonas sākumā Pēterim tika dota pamatvārtsarga loma... atbrauca pasūkāja ledu un aizbrauca uz vāciju sūkāt ledu
Slēpts komentārs: Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans

  -1 [+] [-]

, 2017-12-10 09:23, pirms 6 gadiem
Pakutināsim visiem nerviņus, kas nāks pret mums... Kādus varbūt izdzīsim , kādus iedzīsim play-off...

  -2 [+] [-]

, 2017-12-10 10:29, pirms 6 gadiem
Nākamgad būs citā krievu komandā, Savickim iedos naudu un keponi varēs ļuļkāt savu Aldari.

     [+] [-]

, 2017-12-10 10:39, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: No Ungārijas līgas acīmredzami var itin viegli ielēkt KHL līderos.
Sidni Krozbijs ŅHĻ ielēca no skolas sola...

     [+] [-]

, 2017-12-10 11:02, pirms 6 gadiem
Jirgens Rozenbergs/Džo Cimmermans rakstīja: No Ungārijas līgas acīmredzami var itin viegli ielēkt KHL līderos.
KHL līderi paceļ kausu Kalniņa klubs pa pēdējo vietu cīnās