Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Skvorcova "Kunlun" zaudē arī Minskā; "armijnieki" iepriecina Rīgas "Dinamo"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Skvorcova "Kunlun" zaudē arī Minskā; "armijnieki" iepriecina Rīgas "Dinamo"
Romāns Rotenbergs un Sanktpēterburgas SKA hokejisti. Foto: TASS/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Pekinas "Kunlun Red Star" šovakar izbraukumā ar 0:2 piekāpās Minskas "Dinamo". Zaudētāju rindās latviešu uzbrucējs Gunārs Skvorcovs arī šoreiz nespēlēja.

Covid-19 skartais Minskas "Dinamo" joprojām spēlē pagaidu treneru korpusa vadībā. "Minsk-Arena" tribīnēs skatītājiem kopš pagājušā mača jāievēro masku/respiratoru režīms, kas lielā mērā gan tika ignorēts. Šovakar arēnā tika reģistrēti vien 4593 skatītāji, kas Baltkrievijas galvaspilsētā ir neierasti mazs rādītājs, salīdzinot ar pagājušo sezonu.

Otrajā perioda sākumā Pekinas klubs nonāca iedzinējos (0:1), mača turpinājumā nespēja atspēlēties, bet pēdējā ripa lidoja jau tukšos vārtos - 0:2. No ķīniešu 13 cīņām četrās piedalījies arī Gunārs Skvorcovs, kura krājumā ir rezultatīva piespēle. Ķīnas vienība patlaban atrodas pēdējā vietā visā līgā, savukārt Baltkrievijas klubs ieņem trešo pozīciju Rietumu konferencē.

Sanktpēterburgas SKA galvenā trenera pienākumus atkal pildīja kluba viceprezidents Romāns Rotenbergs. Pēc izveseļošanās ierindā atgriezušies vairāki SKA vadošie spēlētāji, Soču klubs ir viens no vājākajiem, tādējādi šovakar "armijnieki" uzvarēja ar 4:3. Rietumu konferences pēdējās vietas īpašniekam Rīgas "Dinamo" šāds iznākums ir izdevīgs, jo tagad saglabājas četru punktu atpalicība no priekšpēdējā pozīcijā esošās Soču komandas.

Jekaterinburgas "Avtomobilist" krievu uzbrucējs Aleksejs Makejevs guva vārtus un kļuva par KHL pirmo spēlētāju, kurš šosezon sakrājis 16 punktus. Minētais hokejists spēlē vienā maiņā ar 42 gadus veco un joprojām rezultatīvo Pāvelu Dacjuku.

KHL sezonas rezultatīvākie spēlētāji

1.Aleksejs Makejevs ("Avotomobilist")16 (10+6)
2.Staņislavs Galijevs ("Ak Bars")15 (7+8)
3.Kaspars Daugaviņš ("Vityaz")15 (6+9)
4.Pāvels Dacjuks ("Avtomoblist")15 (3+12)
5.Tēmu Hartikainens ("Salavat Yulaeav")14 (7+7)
6.Vadims Šipačovs ("Dynamo" M)14 (4+10)
7.Dmitrijs Jaškins ("Dynamo" M)13 (10+3)

KHL spēles 9. oktobrī

Avtomobilist - Metallurg3:4 PM
Jokerit - Dinamo R4:1
SKA - Sochi4:3
Dinamo Mn - Kunlun Red Star2:0

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +2 [+] [-]

, 2020-10-09 22:09, pirms 4 gadiem
Rīdziniekiem jāsaka paldies armijnieku vadonim Rotenbergam!

     [+] [-]

, 2020-10-09 22:12, pirms 4 gadiem
Nu jā, ar tādu sniegumu kā čekista utaino varzai, nekas cits neatliek kā cerēt uz citu veikumu.