Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" NHL drafta pirmajā kārtā izvēlēto Činahovu grib noturēt ar jaunu līgumu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" NHL drafta pirmajā kārtā izvēlēto Činahovu grib noturēt ar jaunu līgumu
Jegors Činahovs un Bobs Hārtlijs. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas kluba Omskas “Avangard” ģenerālmenedžeris Aleksejs Volkovs paudis cerību, ka nule Nacionālās hokeja līgas drafta pirmajā kārtā pārsteidzoši izvēlētais Jegors Činahovs izvēlēsies palikt komandā.

19 gadus vecajam Jegoram Činahovam tika prognozēta vieta drafta trešajā kārtā, tomēr Kolumbusas “Blue Jackets” visus pārsteidza, viņu izvēloties jau pirmajā kārtā ar kopējo 21. numuru. Vienības ģenerālmenedžeris Jarmo Kekeleinens pēcāk izteicās, ka “Blue Jackets” drafta rangā Činahovs bija atrodams pirmajā desmitniekā.

Uzbrucējs KHL debitējis, 12 spēlēs izceļoties ar pieciem vārtiem un septiņiem punktiem. Činahovam ir spēkā esošs līgums līdz 2021. gada 30. aprīlim, bet Omskas “Avangard” ģenerālmendžeris Aleksejs Volkovs jau izteicies, ka notiek darbs pie sadarbības turpināšanas.

“Nākamais sarunu raunds sāksies novembrī vai decembrī, par to jau esam vienojušies ar Jegora pārstāvjiem. Cerams, ka viņam pašam priekšā ir dzīvi piemēri - Kirils Kaprizovs un citi -, ka uz NHL nevajag steigties,” pauda Volkovs.

“Sagaidām, ka tiks parakstīts līgums uz trim gadiem. Lai viņš Omskā var nobriest kā personība, bet pēc tam dotos uz Kolumbusu jau kā pamatsastāva hokejists,” skaidroja Volkovs.

Izmantotie resursi:
https://www.sports.ru/hockey/108979...