Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Konstantīns Fjodorovs

SKA uzvar arī 20. reizi pēc kārtas, Daugaviņa "Torpedo" zaudē ar 0:5

SKA uzvar arī 20. reizi pēc kārtas, Daugaviņa "Torpedo" zaudē ar 0:5
Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš
Foto: ska.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā turpina dominēt Sanktpēterburgas SKA, kas 20 sezonas spēlēs nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu, savukārt Ņižņijnovgorodas "Torpedo" nespēja gūt vārtus pret Kazaņas "Ak Bars", piedzīvojot zaudējumu ar 0:5.

Pētera Skudras trenētā Ņižņijnovgorodas „Torpedo” savā laukumā ar 0:5 piekāpās Kazaņas „Ak Bars”, piedzīvojot trešo zaudējumu pēdējās četrās spēlēs. Par galveno mača varoni kļuva viesu uzbrucējs Vladimirs Tkačovs, kurš guva trīs vārtus un vēl divas reizes rezultatīvi piespēlēja. Kaspars Daugaviņš laukumā pavadīja 16:28 minūtes, piecas reizes meta pa vārtiem, uzvarēja divus no pieciem iemetieniem, un pielietoja divus spēka paņēmienus. Šosezon uzbrucējs aizvadījis 19 spēles, kurās guvis trīs vārtus un atdevis piecas piespēles. No pēdējiem sešiem mačiem ar „Torpedo” dalību divi noslēdzās ar sauso zaudējumu, bet trīs – ar Ņižņijnovgorodas vienības sauso uzvaru.

Nesen Ņižņijnovgorodas apgabalā mainījies gubernators un daudzos Krievijas medijos tiek runāts, ka šī sezona varētu būt pēdējā „Torpedo” Kontinentālajā hokeja līgā.

Tikmēr Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa Sanktpēterburgas SKA turpina atjaunot KHL rekordu, svinot nu jau 20. uzvaru pēc kārtas. Šodien turnīra līdervienība viesos sagrāva Maskavas „Spartak” ar 4:0, sagādājot 11. zaudējumu komandai no Krievijas galvaspilsētas. Visus četrus vārtus SKA guva otrajā periodā – Sergejs Plotņikovs, Ņikita Gusevs, Dinars Hafizulins un Davids Rundblads ir vārtu autori – divi uzbrucēji un divi aizsargi.

Šī bija jau piektā sausa uzvara SKA šosezon. Arī iepriekšējā mačā septembra sākumā „Spartak” nesanāca gūt vārtus pret Sanktpēterburgas komandu, piedzīvojot zaudējumu ar 0:5.

Otro maču jaunā galvenā trenera Dmitrija Kvartaļnova vadībā aizvadīja Jaroslavļas „Lokomotiv”, piedzīvojot zaudējumu ar 2:5 pret bijušo trenera komandu – Maskavas CSKA, ko tagad vada Kvartaļnova palīgs Igors Ņikitins.

KHL spēles, 9. oktobris

SpēleRezultāts
Torpedo - Ak Bars0:5
Spartak - SKA0:4
CSKA - Lokomotiv5:2

Slēpts komentārs: Karalis Hokejs
, 2017-10-09 22:18, pirms 7 gadiem
Nevajag salīdzināt KHL un NHL līmeni, jo pirmā atšķirība ir spēļu skaits regulārajā čempionātā..60 vai 82 tomēr ir liela atšķirība, turklāt NHL dažreiz ir 2 spēles trīs dienās vai 3 spēles četrās dienās. Šaubos, vai SKA vienādā līmenī nospēlētu kaut vienu no šiem variantiem.. Hokejs tomēr nav basketbols, kur var visu sezonu skriet kā mašīna un tādu pašu formu saglabāt uz plejofiem. Cāļus skaita rude..šoreiz pareizāk būs pavasarī
, 2017-10-09 22:19, pirms 7 gadiem
Tipisks PSRS čempionāts - CSKA (PSRS izlase) un pārējie. Jā, SKA NHL iederētos pat ļoti labi, bet pārējais KHL varētu pienest dvieļus pat AHL klubiem. Priekā!
, 2017-10-10 09:37, pirms 7 gadiem
Mūsu treneru korpuss izveidojis lielisku vienību! Tagad katra spēle, kā motivācija jaunam rekordam.
, 2017-10-10 09:40, pirms 7 gadiem
Karalis Hokejs rakstīja: Mašīna. Ne velti NHL izvairās no NHL - KHL draudzības spēlēm pēv tam, kad SKA pazemoja Hurricanes,
Tolaik tas bija cits SKA...tā bija komanda, kura nespēja pārvarēt pat pirmo kārtu izslēgšanas spēlēs. Šis SKA vairs nebūtu tik žēlīgs un varotu ar divciparu skaitli praktiski jebkuru ŅHĻ komandu.
, 2017-10-10 10:54, pirms 7 gadiem
Liekas, ka SKA iet uz jaunu kolhoza rekordu
, 2017-10-10 12:18, pirms 7 gadiem
Šindleru Jēkabs rakstīja: Tipisks PSRS čempionāts - CSKA (PSRS izlase) un pārējie. Jā, SKA NHL iederētos pat ļoti labi, bet pārējais KHL varētu pienest dvieļus pat AHL klubiem. Priekā!
Nevaru nepiekrist par CSKA un PSRS izlasi. Tagad ir loti lidzigi, tikai tagad ir SKA un Krievijas izlase. Parfrazesu vienu teicienu attieciba uz so - spele visi, bet uzvar SKA.
, 2017-10-10 12:35, pirms 7 gadiem
Ko tu muldi, gandrīz visa Krievijas izlase spelē Nhļ
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.