Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Helsinku "Jokerit" uzlikts naudas sods par tiesnešu kritizēšanu

Helsinku "Jokerit" uzlikts naudas sods par tiesnešu kritizēšanu
"Jokerit" galvenais treneris Erka Vesterlunds un ģenerālmenedžeris Jari Kurri
Foto: hs.fi

Kontinentālā hokeja līga (KHL) uzlikusi naudas sodu Helsinku "Jokerit" klubam par tiesnešu apsūdzēšanu tendenciozā tiesāšanā par labu Maskavas CSKA. Somu klubam būs jāsamaksā 350 000 Krievijas rubļu (apmēram 5 050 eiro).

Līgas paziņojums: "KHL klubiem ir vienlīdzīgs statuss, tie pakļauti līgas reglamentam. Līga pret visiem klubiem attiecas vienādi, uztur pastāvīgu kontaktu un ir atvērta dialogam. Jā kādam klubam rodas kādi jautājumi vai iebildumi, tad tie tiek izskatīti noteiktajā kārtībā. Helsinku "Jokerit" klubam ir tās pašas tiesības un pienākumi, kas citiem klubiem, līdz ar to jāievēro tie komunikācijas noteikumi, par kuriem ir vienošanās starp klubiem un līgu. Pēc 4. oktobra "Jokerit" un CSKA mača [1:3], somu kluba galvenais treneris Erka Vesterluds intervijā izteica komentārus par spēles tiesāšanu, šie izteikumi radīja negatīvu afektu attiecībā uz KHL tiesnešu reputāciju. Turklāt "Jokerit" vadība noteiktajā termiņā neiesniedza oficiālu pretenziju par tiesnešu darbu šajā mačā. Izskatot lietas materiālus, līga nolēma "Jokerit" klubam uzlikt 350 000 Krievijas rubļu naudas sodu."


Erka Vesterluds pēc 4. oktobra mača: "KHL tiesneši ēd no lielo klubu rokām. CSKA var vadīt tiesnešu brigādi pēc savas patikas. Nevaru saprast, kāpēc tā notiek. Arī lielajiem klubiem būtu jāseko godīgas spēles principiem. Vai es dabūšu tiesnešu skaidrojumu? Nē, viņi neko nepaskaidro, tikai dod pieci viens otram" (HBL.fi).











Kā zināms, oktobra sākumā Helsinku klubam pievienojās Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda.



Izmantotie resursi:
jokerit.com
khl.ru


, 2015-10-09 19:23, pirms 9 gadiem
cirks un kolhozs.
, 2015-10-09 19:27, pirms 9 gadiem
Cirks ir tavās biksēs...
, 2015-10-09 19:38, pirms 9 gadiem
Vai cik tas bij negaidīti.
, 2015-10-09 19:42, pirms 9 gadiem
Hshaha
, 2015-10-09 19:53, pirms 9 gadiem
Vismaz somi nebaidās no krievu čekistiem!
Mums jau Dinamo pilns ar čekistiem - zivs galvā!
, 2015-10-09 21:17, pirms 9 gadiem
pareizi jau pateica. KHL ar savu kolhoza būšanu ir tālu no godīga sporta. Tiesneši darīs visu lai somi netiek pie kausa. Paši redzēsiet PO ka man taisnība
, 2015-10-09 22:39, pirms 9 gadiem
NHL šogad ir jaunums - treneri var pieprasīt video atkārtojumu par noteikumu pārkāpumiem pirms vārtu gūšanas.. Piem. Tādējādi vārti netiek ieskaitīti ja bijusi aizmugurē minūti pirms vārtu guvuma utt. KHL līdz tam vēl augt un augt.
, 2015-10-09 22:41, pirms 9 gadiem
Jau diviem treneriem tas ir izdevies. Vakar pa nakti buffalo arī atņema golu jo video pierādīja ka Zemgus bija 3 cm priekšā ripai
, 2015-10-09 22:43, pirms 9 gadiem
KHL būtu jāmaksā Jari par to ka atļaujas pacelt jautājumu
, 2015-10-10 00:08, pirms 9 gadiem
kurrat rakstīja: NHL šogad ir jaunums - treneri var pieprasīt video atkārtojumu par noteikumu pārkāpumiem pirms vārtu gūšanas.. Piem. Tādējādi vārti netiek ieskaitīti ja bijusi aizmugurē minūti pirms vārtu guvuma utt. KHL līdz tam vēl augt un augt.
kam tas murgs vajadzīgs? un kāpēc patīt tikai minūti, varbūt no spēles sākuma?
, 2015-10-10 09:27, pirms 9 gadiem
jurixxx rakstīja: kam tas murgs vajadzīgs? un kāpēc patīt tikai minūti, varbūt no spēles sākuma?
Lai tiesnešu nepareizais lēmums varētu tikt mainīts. Paaugstinās tiesnešu meistarība jo negribēs visu laiku kļūdīties
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.