Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Znaroks un ''MVD'' zaudē, Elisonam gols

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Znaroks un ''MVD'' zaudē, Elisonam gols
Mets Elisons arī šovakar guva vārtus
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

Šovakar tika aizvadītas trīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēles. Ņižņijnovgorodas ''Torpedo'' savā laukumā viegli tika galā ar Oļega Znaroka trenēto Balašihas ''MVD'' - 6:2, ''CSKA'' pēcspēles metienos uzveica Jaroslavļas ''Lokomotiv'' - 2:1, bet Čehovas ''Vityaz'' savā laukumā ar 4:5 piekāpās Maskavas ''Spartak''

''MVD" bez variantiem...

Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Balašihas ''MVD'', kas pašlaik atrodas rietumu konferences astotajā vietā, Ņižņijnovgorodā tikās ar vietējo ''Torpedo'' vienību, kas sezonu bija uzsākusi tieši tāpat - 16 punktu, lai gan aizvadīts par divām spēlēm vairāk. Jau pirmajā trešdaļā mājinieki guva divus bezatbildes vārtus, turklāt ar nelielu intervālu.

Arī turpmāk laukumā dominēja tieši mājinieki, sākotnēji panākot pat 4:0, taču bijušais Rīgas ''Dinamo'' uzbrucējs Mets Elisons vienus vārtus atguva. Pēc dažām minūtēm ''MVD'' mazākumā guva vēl vienus vārtus, tomēr tas arī bija viss - spēles gala rezultāts 6:2. Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Pavels Brendls.

Noraidījumiem bagātā spēlē uzvar ''Spartak''

Citā spēlē sezonu veiksmīgi uzsākusī Čehovas ''Vityaz'' savā laukumā uzņēma Maskavas ''Spartak'', kas sezonu bija uzsākusi vēl veiksmīgāk, rietumos ieņemot trešo vietu, zaudējot vien diviem armijas klubiem - SKA un CSKA. Tomēr jau trešajā minūtē ''Vityaz'' idevās izvirzīties vadībā, kad precīzs bija kauslis Kriss Saimons.

Tiesa, viesi līdz trešdaļas beigām atspēlēja divus vārtus, izvirzoties vadībā ar 2:1. ''Vityaz'' ātri panāca neizšķirtu, taču jau atkal divi ''spartakiešu'' vārti un 4:2. Taču čehovieši nepadevās un par to tika atalgoti, jo atkal izdevās panākt neizšķirtu. Gala vārds gan piederēja maskaviešiem, kas divas minūtes pirms spēles beigām guva uzvaras vārtus, turnīra tabulā ierakstot kārtējos trīs punktus. Jāpiebilst, ka abas komandas nopelnīja daudz soda minūšu - ''Vityaz'' 34, savukārt ''Spartak'' hokejisti uz sodīto soliņa atsēdēja 26 minūtes.

''CSKA'' pēcspēles metienos pārspēj ''Loko''

Vakara centrālajā spēlē Maskavā ''CSKA'' uzņēma Jaroslavļas ''Lokomotiv'' - komandu, kas pērn cīnījās Gagarina kausa izcīņas finālā, bet jauno sezonu uzsākusi pavisam neveiksmīgi, Maskavā ierodoties ar divu zaudējumu bagāžu. ''CSKA'' hokejisti ar fizisko hokeju guva virsroku pirmajā spēles periodā, tomēr pie vārtu guvuma viņiem neizdevās tikt.

Tiesa, otrajā trešdaļā tomēr tika atklāts spēles rezultāts - metienu pa ''Lokomotiv'' vārtiem nobloķēja kāda viesu spēlētāju nūja, ripa veiksmīgi atlēca pie Dmitrija Moņjas, kas ripu raidīja jau tukšos vārtos. Pēc nedaudz vairāk kā desmit minūtēm ''Loko'' izlīdzināja rezultātu - 1:1. Trešajā trešdaļā vārti netika gūti, tāpat arī papildlaikā ne, tādēļ nācās ķerties pie pēcspēles metieniem.

Pirmajos dueļos uzvarēja abu komandu vārtsargi, tādēļ nācās izpildīt atkārtotus mēģinājumus - ''CSKA'' labā izgājienu realizēja Deniss Paršins, savukārt viesu komandai metienu izpildīt devās Zbineks Irgls, kura pirmais metiens izrādījās neveiksmīgs. Arī šoreiz viņš nespēja uzvarēt duelī ar Konstantīnu Baruļinu - ''CSKA'' izcīnīja uzvaru ar 2:1, savukārt ''Lokomotiv'' šis jau bija trešais zaudējums pēc kārtas.

Izmantotie resursi:
khl.ru

  +4 [+] [-]

, 2009-10-09 21:12, pirms 14 gadiem
Lokomativ bez Jašina pamatīgi buksē! Laikam jau bija tik ļoti neaizvietojams!

     [+] [-]

, 2009-10-09 21:21, pirms 14 gadiem
tās malacis, Mets !

     [+] [-]

, 2009-10-09 21:23, pirms 14 gadiem
Nesapratu Znaroka avantūru, 3 minūtes pirms beigām spēlējot vairākumā noņemt vārtsargu. Varbūt labi ka uzreiz MVD dabuja golu, būs mācība lai ar izlasi tādus trikus netaisītu bez īpašas vajadzības.

  +1 [+] [-]

, 2009-10-09 21:49, pirms 14 gadiem
prieks par Elisonu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-09 23:51, pirms 14 gadiem
terminatorzaza rakstīja: Metu vajadzēja atstāt RD tāpat kā Hartiganu.
ko nu vairs ... diemzheel ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-10-10 01:25, pirms 14 gadiem
Reaktors rakstīja: labāk vajadzēja pagaidīt, kad ir 5:5, vai ne?
nevajadzēja jau gan, bet vismaz kā minimums vajadzēja iemetienā pie ripas tikt un uzsākt kaut kādu izspēli, laiks jau vēl bija daudz.