Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Dinamo" sezonas pirmā izbraukuma pretiniece "Amur" cer, ka beidzot pievienosies leģionāri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Rīgas "Dinamo" sezonas pirmā izbraukuma pretiniece "Amur" cer, ka beidzot pievienosies leģionāri
Habarovskas "Amur". Foto: hcamur.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Rīgas “Dinamo” nākamnedēļ aizvadīs jaunās sezonas pirmās izbraukuma spēles. Trešdien paredzēts mačs pret Habarovskas “Amur”, kas kārto dokumentus, lai beidzot varētu pievienoties ārzemnieki.

“Mēs ceram, ka viņi Habarovskā ieradīsies pirms mājas spēļu sērijas vai tās laikā. Tas būtu ļoti labi. Viņiem ir problēmas ar dokumentiem. Pašsajūta visiem spēlētājiem ir laba. Viņi gatavojas arī, kamēr neatrodas Krievijā,” teica Habarovskas “Amur” izpilddirektors Aleksandrs Fiļipenko.

Vienība sezonu sākusi ar trim zaudējumiem pēc kārtas - 4:6 pret Čerepovecas “Severstal”, 0:2 pret Jaroslavļas “Lokomotiv” un pirms divām dienām 2:8 pret Omskas “Avangard”. Bijušas problēmas ne tikai ar leģionāru ierašanos, bet arī ar Covid-19 saslimšanām, kuru dēļ nācies piesaistīt spēlētājus no sistēmā zemāk esošajām komandām.

Rīgas “Dinamo” nākamnedēļ aizvadīs sezonas pirmās izbraukuma spēles. Mačs pret “Amur” paredzēts trešdien pulksten 12:00. Pirms tam Habarovskā viesosies Maskavas CSKA un “Dynamo”. Savukārt "Dinamo" izbraukuma ievadā spēkosies ar Novosibirskas "Sibir".

Līgumi ar “Amur” ir četriem leģionāriem, visi nāk no Čehijas - vārtsargam Marekam Langhameram, aizsargam Mihalam Jordānam, uzbrucējiem Tomāšam un Hinekam Zohornām. Hineks pagājušajā sezonā ar 33 punktiem bija otrais rezultatīvākais spēlētājs komandā, Jordāns bija rezultatīvākais aizsargs.

Izmantotie resursi:
https://tass.ru/sport/9410537

  -1 [+] [-]

, 2020-09-09 19:03, pirms 4 gadiem
vismaz viens leģionārs - vārtsargs langhamers jau spēlē ar magnitku

https://text.khl.ru/text/872351.html

     [+] [-]

, 2020-09-09 21:28, pirms 4 gadiem
Tāpat rižaņini jūs uzvilks...😎😁