Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Indrašis: "CSKA mūs sodīja par muļķīgiem noraidījumiem, arī es tādu saņēmu"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Indrašis: "CSKA mūs sodīja par muļķīgiem noraidījumiem, arī es tādu saņēmu"
Miks Indrašis tālajā plānā
Foto: dynamo.ru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) sestdienas mačā uzbrucējs Miks Indrašis guva vārtus, taču latvieša pārstāvētais Maskavas "Dynamo" piekāpās Maskavas CSKA - 1:3. Mūsu spēlētājs atzīst, ka sezonas sākums nav tas labākais, taču viss vēl ir labojams.

"Varu teikt, ka pēc 0:3 mēs spēlējām normāli. "Dynamo" iegāza muļķīgi noraidījumi, par kuriem CSKA mūs sodīja. Arī es saņēmu tādu noraidījumu. Vienkārši nedrīkst tā spēlēt. Pret tādām komandām visās epizodēs jānospēlē līdz galam un nedrīkst noraidīties," saka Miks Indrašis, pēc kura noraidījuma pretinieki iemeta savu trešo ripu.

Kas ar komandu notiek pirmajos periodos? "Atkārtoju, ka šoreiz izšķīra noraidījumi. Tas mums iesita pa galvu. Par citām spēlēm tagad nevaru neko teikt. Vienkārši jāspēlē jau no pirmajām minūtēm, tad nekas tāds nenotiks."

Cīņā pret "armijniekiem" dinamiešu vienīgo ripu iemeta latvietis, panākot 1:3. "Noņēma mūsu vārtsargu, devos uz vārtu priekšu. Daņa Tarasovs meta tālajā stūrī, vārtsargs atsita, man izdevās nospēlēt uz atlēkušo," atceras panākuma autors.

Četru mājas spēļu sērija tagad noslēgusies. Sezonas pirmajās četrās spēlēs dinamiešiem izdevās izcīnīt tikai trīs punktus, kas Rietumu konferences turnīra tabulā dod devīto vietu. "Tagad ir sezonas sākums, vēl viss ir labojams. Aizvadītas tikai četras spēles, mums vienkārši jāsaņemas," optimismu nezaudē latviešu leģionārs.

Izmantotie resursi:
championat.com