Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Druvietis

Ābols: "Toljati otrajam vārtsargam Masaļskim arī jāspēlē"

Ābols: "Toljati otrajam vārtsargam Masaļskim arī jāspēlē"
Edgars Masaļskis
Foto: Andrejs Holmovs, hclada.ru

kontinentālās hokeja līgas (KHL) ceturtdienas spēlē Arta Ābola trenētais klubs Toljati "Lada" savā laukumā piekāpās Jaroslavļas "Lokomotiv" (2:3 PM). Pievolgas vienības vārtsargs Edgars Masaļskis šosezon klubā aizvadīja savu savu pirmo spēli. Galvenais treneris ir apmierināts ar tautieša sniegumu, taču atzīst, ka par komandas pirmo vārtsargu tiek uzskatīts krievs Iļja Ježovs.

"Šī mača sākumā man ne pārāk patika mūsu komandas spēle. Paldies vārtsargam Egaram Masaļskim par diviem glābiņiem pirmajā periodā - ja pretinieki iemestu, tad mums varbūt nekas nesanāktu. Komanda uzvilkās un sāka spēlēt pa īstam, kad rezultāts kļuva 2:2. No tā brīža biju apmierināts ar spēli. Pirms bullīšiem domāju mainīt vārtsargu, taču Edgars teica, ka nevajag, viņš ir gatavs," atklāj treneris Artis Ābols.

Šajā spēlē ar rezultatīvu piespēli izcēlās Toljati latviešu aizsargs Kristaps Sotnieks, piecās spēlēs viņam ir 2 piespēles. Vienīgais komandas aizsargs ar pozitīvu lietderības koeficientu (+1).

Artis Ābols turpina par vārtsargiem: "Iļja Ježovs septiņās dienās aizvadīja četrus mačus - ļoti sarežģītas spēles, kur bija daudz darba. Mūsu otrais vārtsargs Masaļskis arī ir labs vārtsargs, viņam jāspēlē. Plānojam, ka arī izbraukumā viņš uzspēlēs."

Atgādinām, ka pēc olimpiskās kvalifikācijas turnīra beigām Egdars Masaļskis (36) paziņoja, ka beidz karjeru izlasē. Daudzus gadus bija valstsvienības pamatvārtsargs, bet tagad viņš redz, ka izauguši jaunie - Kristers Gudļevskis, Elvis Merzļikins un ne tikai.

Izmantotie resursi:
rsport.ru


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2016-09-09 18:24, pirms 8 gadiem
Nu tas kurš būs pirmais vārtsargs redzēs sezonas laikā. Būs tapat kā pagajšgad, Edgars kļuva par pirmo numuru. Ježovs arī vairs nekāds spīdeklis nav.
, 2016-09-09 19:51, pirms 8 gadiem
Domāju,ka Edgara paziņojums par aiziešanu no izlases ir uz emociju pamata.Atradis viņš no rezervistu soliņa izlasē,tomēr jāņem vērā,ka pasaules čempī Gudļevska tikšana uz izlasi būs vienmēr zem jautājuma zīmes un pie normālas formas Edgars izlasei vēl varētu noderēt.
, 2016-09-09 21:01, pirms 8 gadiem
alguns rakstīja: Domāju,ka Edgara paziņojums par aiziešanu no izlases ir uz emociju pamata.Atradis viņš no rezervistu soliņa izlasē,tomēr jāņem vērā,ka pasaules čempī Gudļevska tikšana uz izlasi būs vienmēr zem jautājuma zīmes un pie normālas formas Edgars izlasei vēl varētu noderēt.
Protams, ka uz emociju pamata, nav viegli tik daudz gadus vilkt izlasi un tik nozīmīgā turnīrā tikt nosēdinātam.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.