Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

"Avangard" izdodas atlaist pārāk dārgo Andrigeto bez kompensācijas izmaksāšanas

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Avangard" izdodas atlaist pārāk dārgo Andrigeto bez kompensācijas izmaksāšanas
Svens Andrigeto. Foto: hawk.ru

Kontinentālās hokeja līgas klubs Omskas "Avangard", kuru vada Latvijas izlases galvenais treneris Bobs Hārtlijs, paziņojis par līguma laušanu ar Svenu Andrigeto. Tas noticis pēc abpusējas vienošanās, taču tā šveicietim nav bijusi pārāk izdevīga – līgums lauzts bez kompensācijas izmaksāšanas.

"Pateicamies Svenam par viņa sniegumu pagājušajā sezonā un novēlam veiksmi karjeras turpinājumā. Līgums lauzts pēc abpusējas vienošanās bez kompensācijas izmaksāšanas. Priecājos, ka izdevās atrast kopīgu valodu ar Svenu un viņa aģentu. Tagad notiek darbs pie piektā leģionāra meklēšanas, vajadzīgs spēlētājs, kurš pastiprinās mūsu uzbrukumu," teica Omskas "Avangard" ģenerālmenedžeris Aleksejs Volkovs.

Informācija par to, ka "Avangard" vēlas šķirties no Šveices izlases uzbrucēja, klīda jau sen. Aizvadītajā sezonā Andrigeto piedalījās 56 spēlēs un sakrāja 27 punktus, būdams tikai piektais rezultatīvākais spēlētājs komandā. Taču viņa alga vienīgajam komandā bija lielāka par miljonu eiro (1,1), turklāt omskiešiem radās problēmas ar iekļaušanos zem algu griestiem.

Lai mēģinātu iebiedēt šveicieti, kurš pirms pievienošanās "Avangard" spēlēja Nacionālās hokeja līgas klubā Kolorado "Avalanche", tika runāts par viņa nosūtīšanu uz fārmklubu Novokuzņeckas "Metallurg", ja viņš labprātīgi nepiekritīs lauzt līgumu. Hokejista aģents gan izteicās, ka gadījumā, ja Andrigeto patiešām tiks aizsūtīts uz Novokuzņecku, viņš turp arī dosies un spēlēs, tomēr pēc pusotra mēneša viņa nostāja mainījusies.

Izmantotie resursi:
https://www.hawk.ru/news/39167/

  +2 [+] [-]

, 2020-07-09 15:44, pirms 4 gadiem
Appisēju līga!

  +2 [+] [-]

, 2020-07-09 15:54, pirms 4 gadiem
san4ito rakstīja: Appisēju līga!
tur itkā kaut kāda spēlētāju arodbiedrība ir, šim bij kā klintij jāaizstāv nabaga apjātais šveicietis

  +2 [+] [-]

, 2020-07-09 16:01, pirms 4 gadiem
san4ito rakstīja: Appisēju līga!
Tieši tā! Lauza līgumu pēc appisējiem (ne abpusējiem) izdevīgiem nosacījumiem.

     [+] [-]

, 2020-07-09 16:38, pirms 4 gadiem
Šveicietim tagad ir jauns koferis)))

     [+] [-]

, 2020-07-09 17:21, pirms 4 gadiem
scores rakstīja: Šveicietim tagad ir jauns koferis)))
Visticamāk dabūja melno naudu.

     [+] [-]

, 2020-07-09 20:51, pirms 4 gadiem
Nav saprotams, kā šveicietis spēlējot Krievijā var sakrāt 27 punktus. Kā minimums, tur var noķert veģetatīvo distoniju vai visdziļāko depresiju. Andrigeto ticis cauri ar vieglu izbīli.