Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Girgensona komandas biedrs noslēdz divu gadu līgumu ar "Traktor"

Rolands Eliņš

Girgensona komandas biedrs noslēdz divu gadu līgumu ar "Traktor"
Lorenss Piluts. Foto: USa Today Sports/Scanpix

Kontinentālās hokeja līgas klubs Čeļabinskas „Traktor” paziņojis, ka papildinājis savu sastāvu ar Zviedrijas aizsargu Lorensu Pilutu. Līgums ar līdz šim NHL komandas Bufalo „Sabres” sistēmā spēlējušo hokejistu noslēgts uz diviem gadiem.

Lorenss Piluts „Sabres” sastāvā bija divās iepriekšējās sezonās, balansējot starp NHL un AHL. Kopā ar latviešu uzbrucēju Zemgu Girgensonu Piluts NHL nospēlēja 46 mačus, kuros guva sešus punktus, bet fārmklubā spēlēja nedaudz vairāk – divās sezonās 67 mači un 49 punkti.

„Esam priecīgi, ka Lorenss piekritis spēlēt mūsu komandā,” kluba paziņojumā citēts „Traktor” sporta direktors Romāns Beļajevs. „Viņam bija piedāvājumi palikt NHL, taču mums izdevās viņu pārliecināt, ka „Traktor” sastāvā viņam būs lielāka loma un lielāks spēles laiks. Neskatoties uz to, ka Piluts ir vēl relatīvi jauns spēlētājs, viņš jau ieguvis Zviedrijas čempionāta labākā aizsarga titulu un divreiz bijis AHL Zvaigžņu mača dalībnieks.”

24 gadus vecais Piluts savas karjeras sākumu pavadīja Zviedrijas klubā HV71, kura rindās 2017./18. gada sezonā izcēlās ar 38 punktiem 52 spēlēs. Viņš spēlējis Zviedrijas U18 un U20 izlasēs, kā arī Zviedrijas vīriešu izlasē, taču ne PČ vai olimpiskajās spēlēs.

Izmantotie resursi:
https://hctraktor.org/media/news/?i...

     [+] [-]

, 2020-06-09 21:04, pirms 4 gadiem
Labs papildinājums

  +2 [+] [-]

, 2020-06-09 21:36, pirms 4 gadiem
Komandas biedrs ir stipri teikts konkrētāk tomēr tikai Bufalo sistēmas spēlētājs pašlaik bija.

     [+] [-]

, 2020-06-10 14:49, pirms 4 gadiem
...kā arī Zviedrijas vīriešu izlasē ...
būtu dīvaini, ja viņš būtu spēlējis sieviešu izlasē