Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:261, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Markanens karjeru turpinās Šveicē

Markanens karjeru turpinās Šveicē
Jusi Markanens
Foto: ITAR-TASS

KHL klubs Maskavas "CSKA" apstiprinājis vārtsarga pāreju no Maskavas kluba uz Šveices komandu "Zug". Markanens "CSKA" pievienojās 2008. gada maijā, taču kluba rindās aizvadīja tikai 25 spēles.

Somu vārtsargs Jusi Markanens līgumu ar "CSKA" parakstīja 2008. gada maijā. KHL sezonu viņš uzsāka veiksmīgi, pirmajās četrās spēlēs demonstrējot lielisku sniegumu, taču tad Markanena ģimenē notika traģēdija - viņa četrus gadus vecais dēls izkrita pa logu, kā rezultātā gāja bojā. Pēc tā ilgāku laiku Jusi nespēlēja.

Sezonas beigu daļā vārtsargs atkal atgriezās ierindā un sasniedza labu sportisko formu. Regulārajā čempionātā viņš kopumā aizvadīja 18 spēles, atvairot 90,3% pretinieku metienu. play-off Jusi bija viens no "CSKA" panākumu kaldinātājiem, septiņās spēlēs atvairot 93,7% pretinieku metienu.

Markanens parakstījis līgumu ar Šveices klubu "Zug". Sīkākas darījuma detaļas netiek izpaustas. Visticamāk, ka Markanena pāreja saistīta tieši ar negadījumu, kad viņa dēls gāja bojā. Savas karjeras laikā Markanens spēlējis Somijas klubos - "SaiPa", "Tappara", "Jokerit", kā arī spēlējis NHL klubos "Rangers" un "Oilers". Edmontonas kluba rindās viņš iekļuva Stenlija kausa finālā, taču kausu izcīnīt neizdevās. Vēl soms ir spēlējis arī Toljati "Lada".

Izmantotie resursi:
championat.ru
allhockey.ru
khl.ru
cska-hockey.ru


Slēpts komentārs: moca825
, 2009-04-09 16:39, pirms 15 gadiem
moca825 rakstīja: Žel, ka no normāla KHL līmeņa jāietu uz vārgu Šveices līgu!
vaargu???
, 2009-04-09 17:15, pirms 15 gadiem
ja jau KHL limenis ir normals un Sveices liga ir vaja kaa tad nosaukt citas ligas???
, 2009-04-09 18:44, pirms 15 gadiem
Ja jau Sveices liiga ir vaja , kas tad ir Latvijas līga ?
, 2009-04-09 19:06, pirms 15 gadiem
moca825 rakstīja: Žel, ka no normāla KHL līmeņa jāietu uz vārgu Šveices līgu!
Vārgās Šveices līgas klubs apspēlēja normālā KHL līmeņa klubu un uzvarēja čempionu līgā!!!
, 2009-04-09 19:09, pirms 15 gadiem
Herberts NLA nodēveja kā spēcīgāku par DEL. Bet te jau vienam otram stipras ir tikai tās līgas kuras pats zin.
, 2009-04-09 20:34, pirms 15 gadiem
huy rakstīja: Herberts NLA nodēveja kā spēcīgāku par DEL. Bet te jau vienam otram stipras ir tikai tās līgas kuras pats zin.
aga
iisteniibaa bija ljoti sveetiigi, ka CL nevinneja krievu klubs. Vismaz ljautinji (sheit un Krievijaa) apjeedza, ka KHL nav nekas megakosmisks. Jaa, speeciigaakaa Eiropaa, tachu ne galvas tiesu paaraaka par paareejaam.
, 2009-04-09 20:37, pirms 15 gadiem
Abrags rakstīja: aga
iisteniibaa bija ljoti sveetiigi, ka CL nevinneja krievu klubs. Vismaz ljautinji (sheit un Krievijaa) apjeedza, ka KHL nav nekas megakosmisks. Jaa, speeciigaakaa Eiropaa, tachu ne galvas tiesu paaraaka par paareejaam.
domā apjēdza? man liekas norakstīja pie negadījumiem
, 2009-04-12 15:46, pirms 15 gadiem
Nu re nepaveicas viņiem visi iet prom.
Nikolajs Jeļisejevs. Foto: Kaspars Volonts/dinamoriga.lv
43

LHF noraidījusi Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu ''Admiral''

Latvijas Hokeja federācija (LHF) noraidījusi uzbrucēja Nikolaja Jelisejeva pāreju uz okupantu līgas klubu Vladivostokas ''Admiral'', teikts federācijas paziņojumā.
Osi Vēnenens. Foto: Petteri Paalasmaa/All Over Press
73

Somu hokejists: "Krimai vajadzēja atvērt acis. Man kauns par mūsu naivumu"

2016. gadā karjeru noslēgušais somu hokejists Osi Vēnenens pēdējās divas sezonas aizvadīja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubā Helsinku "Jokerit". Viņš atzinis, ka dzīvojis burbulī, kuram vajadzēja plīst jau pēc Krimas okupācijas, nevis tikai tagad.
Jānis Kalniņš. Foto: Växjö Lakers
138

LHF noraida "Amur" pieprasījumu Kalniņa pārejai

Latvijas Hokeja federācija (LHF) centrālajā transfēru sistēmā saņēma pieprasījumu apstiprināt Jāņa Kalniņa pāreju uz Krievijas komandu Habarovskas "Amur" un uzreiz šo pieprasījumu noraidīja, portālam Sportacentrs.com šodien apstiprināja LHF ģenerālsekretārs. Pēc IIHF noteikumiem LHF gan nav tiesīga to darīt, tāpēc jārēķinās ar to, ka IIHF pati apstiprina Kalniņa pievienošanos "Amur", taču tiek cerēts, ka IIHF izpratīs LHF situāciju un neuzliks sankcijas.